Μαζική «έξοδος» από την εκπομπή της Μενεγάκη - Όλοι οι συνεργάτες που αποχωρούν

Μαζική «έξοδος» από την εκπομπή της Μενεγάκη – Όλοι οι συνεργάτες που αποχωρούν

Με πολλές ελλείψεις θα κάνει πρεμιέρα η Ελένη.

Ο ένας μετά τον άλλο βλέπουν την πόρτα της εξόδου οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη από την εκπομπή της.

Πρώτα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και λίγο αργότερα η Κατερίνα Ζαρίφη ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό της Ελένης τη νέα σεζόν. Μια είδηση που ξάφνιασε ακόμα και τους πιο «ψημένους» στα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς κανείς δεν περίμενε δυο τόσο στενοί συνεργάτες της παρουσιάστριας να βρεθούν εκτός.

Αμέσως μετά, οι φήμες περί απομάκρυνσης του επί χρόνια σκηνοθέτη της Μενεγάκη, Σταύρου Ζερβάκη, ξάφνιασαν το περιβάλλον της.

Ωστόσο, οι φήμες δεν διαψεύστηκαν ποτέ. Αντιθέτως, πρόσωπο εκ των έσω πληροφόρησε το Dailymedia.gr πως όχι μόνο ανακοινώθηκε στον καταξιωμένο σκηνοθέτη η απομάκρυνσή του, μα επιπλέον ήταν η Ελένη εκείνη που του τηλεφώνησε στα μέσα του καλοκαιριού για να τον ενημερώσει για τη λήξη της συνεργασίας τους!

Υπενθυμίζεται δε, πως ο Ζερβάκης ήταν ο πρώτος της σκηνοθέτης ήδη από την εποχή του Πρωινού Καφέ στον Αnt1 το 1995. Η ίδια, όμως, επιθυμεί τόσο έντονα να δει ξανά τα νούμερα της εκπομπής της σε υψηλά επίπεδα, που κρίνει πως ορισμένες αλλαγές είναι ζωτικής σημασίας.

Κι εκεί που όλοι νόμισαν πως όποιος ήταν να φύγει έφυγε, μερικές ώρες πριν επιβεβαιώθηκε η απομάκρυνση ακόμα δύο συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη: Αυτές του Γιώργου Λιανού και της Φωτεινής Πετρογιάννη.

Και οι δύο, μέχρι πρότινος γνώριζαν πως θα συνέχιζαν κανονικά στην εκπομπή και τη σεζόν 2017 – 2018, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν λίγο πριν την πρεμιέρα. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται βέβαιη ούτε η παραμονή του νεαρού σεφ Γιώργου Τσούλη στην εκπομπή, καθώς έντονα ακούστηκε πως η Ελένη θέλει την επιστροφή του Βασίλη Καλλίδη.

Το μόνο βέβαιο, είναι πως καπετάνιος της εκπομπής της Μενεγάκη αποδεικνύεται ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που όπως φαίνεται –ως ο αγαπημένος της συνεργάτης- θα είναι ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει το πλοίο…