Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ

Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ

Οικονομική «ανάσα» για τους εργαζομένους.

Μικρή ανάσα για τους εργαζομένους στον ΔΟΛ που έπειτα απο καιρό είδαν το χρώμα του χρήματος. Μάλιστα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μπήκαν περισσότερα χρήματα απ’ όσα τους αναλογούσαν μετά την εξαγορά του ομίλου από την Alter ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο τελευταίος μάλιστα έδωσε την εντολή να δοθεί ένα ποσό μεγαλύτερο στους εργαζομένους. Ο λόγος είναι η αδυναμία οργάνωσης του λογιστηρίου της νέας εταιρείας μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Βέβαια θα υπάρξει ο απαραίτητος συμψηφισμός στα ποσά όταν επέλθει η τάξη στο λογιστήριο.

Αποτελεί πάντως θετικό σημάδι το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν μετά τα προβλήματα στον ΔΟΛ. Όσοι εργαζόμενοι έχουν απομείνει μπορούν πλέον να ελπίζουν ότι τα δύσκολα έχουν πια περάσει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντως δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στα νέα γραφεία της Συγγρού προκειμένου να δώσει το στίγμα του παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την επανεκκίνηση του δημοσιογραφικού οργανισμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν το έχει κάνει ακόμη λόγω του φορτωμένου προγράμματός του.