Οι νέοι διάσημοι που μπαίνουν στο Nomads για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους

Οι νέοι διάσημοι που μπαίνουν στο Nomads για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους

Νέες προσθήκες στην ομάδα των διασήμων.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για το Nomads. Το νέο reality επιβίωσης του ANT1 είναι από τα προγράμματα που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον μετά και την επιτυχία που είχε το Survivor στον ΣΚΑΪ.

Στο τιμόνι του παιχνιδιού θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενώ η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 2 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμή όμως δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα όσων θα αποτελέσουν την ομάδα των διασήμων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Espresso, η Όλγα Πηλιάκη και η Βασιλική Μιλούση θα πάρουν μέρος στο reality. Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη και η πρώην σύντροφος του Λευτέρη Πετρούνια εφόσον περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα αποτελέσουν μέλη της ομάδας των διασήμων.

Οι δύο γυναίκες έχουν και ένα κοινό που δεν είναι άλλο από την ενασχόλησή τους με την γυμναστική. Η Όλγα Πηλιάκη υπήρξε αθλήτρια της ρυθμικής και πήρε μάλιστα μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.

Η Βασιλική Μιλλούση διακρίθηκε στην δοκό ισορροπίας λαμβάνοντας μάλιστα μέρος σε τρεις διογανώσεις Ολυμπιακών αγώνων, το 2000 στο Σίδνεϊ, το 2012 στο Λονδίνο και το 2016 στο Ρίο.


Θα καταφέρουν άραγε να ανταπεξέλθουν σε κάτι διαφορετικό από όσα έχουν συνηθίσει ως αθλήτριες;