Σάκης Τανιμανίδης: Θα είναι κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;

Σάκης Τανιμανίδης: Θα είναι κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;

Τι θα κάνει πριν το Survivor 2 ο παρουσιαστής.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε. Ο παρουσιαστής από την Θεσσαλονίκης ήταν άλλωστε στο τιμόνι του Survivor, του προγράμματος που σάρωσε σε τηλεθέαση.

Ο Τανιμανίδης που θα είναι στην παρουσίαση και του δεύτερου κύκλου του Survivor βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για να είναι κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Τι απαντά όμως ο ίδιος για αυτό το ενδεχόμενο; Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω μέχρι το επόμενο Survivor. Δεν έχω ακόμα καταλήξει αν μέχρι τότε θα ξαναβγώ μπροστά στο γυαλί».

Στην ίδια συνέντευξη ο παρουσιαστής απαντά και για την φιλική του σχέση με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Αλίτζαλι. Οι δύο άνδρες, που γνωρίστηκαν στο Survivor έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς. Αυτό ομολογεί και ο Σάκης Τανιμανίδης:

«Τον Ατζούν τον γνώρισα με αφορμή την πρόταση για το Survivor. Μάλιστα, η συζήτηση μαζί του έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πω το “ναι”. Καθώς είναι ο δημιουργός του κόνσεπτ, μου πέρασε πιο εύκολα την ουσία και τη διαφορετικότητα της εκπομπής. Όταν πια βρεθήκαμε επί πέντε μήνες μαζί στη Δομινικανή Δημοκρατία, κάναμε παρέα… κυρίως παίζοντας ποδόσφαιρο! (γέλια) Πλέον έχουμε αναπτύξει μια καλή φιλία».