«Παρθένα Ζωή»: Το trailer της καθημερινής σειράς του ANT1 και η αλλαγή ημερομηνίας της πρεμιέρας (Vid)

«Παρθένα Ζωή»: Το trailer της καθημερινής σειράς του ANT1 και η αλλαγή ημερομηνίας της πρεμιέρας (Vid)

Η νέα καθημερινή σειρά του ANT1.

Ένα ευφάνταστο trailer γύρισε ο ANT1 για τη νέα καθημερινή σειρά Παρθένα Ζωή. Με νότες από την καθολική εκκλησία στο trailer βλέπουμε δύο ιερείς να ενημερώνουν τον… Πάπα ότι μια κοπέλα είναι έγκυος αν και είναι παρθένα.

Αυτή ακριβώς είναι και η υπόθεση της σειράς. Η Ζωή είναι μια 19χρονη κοπέλα γεμάτη όνειρα για το μέλλον. Ζει με την οικογένεια της, έχει σχέση με τον Μάκη αλλά είναι ακόμα… παρθένα! Μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της για πάντα! Η Ζωή θα μείνει έγκυος με σπερματέγχυση που προοριζόταν γι’ άλλη γυναίκα!

Ο Άρης πλούσιος, ωραίος και παντρεμένος, δεν ξέρει ότι η Ζωή είναι έγκυος στο παιδί του. Ο Παύλος κολλητός φίλος του Άρη, ερωτεύεται τη Ζωή και τη διεκδικεί. Η Ζωή έρχεται κοντά με τον Άρη και ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται! Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Είναι παντρεμένος!

Στο ρόλο της Ζωής θα δούμε την Σοφίνα Λαζαράκη, κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση. Το ρόλο του πλούσιου Άρη θα παίξει ο Αποστόλης Τότσικας ενώ τον Μάκη, αγόρι της Ζωής θα υποδυθεί ο Γιάννης Χατηγεωργίου που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά Ταμάμ.

Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 19:00 το απόγευμα από τις 25 Σεπτεμβρίου, παρότι αρχικά το κανάλι του Αμαρουσίου είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα για τις 18 του μήνα!