Ετοιμάζει «βόμβα» ο Παπακαλιάτης: Η νέα του ταινία δε θα έχει καμία σχέση με ό,τι έχει κάνει στην καριέρα του

Ετοιμάζει «βόμβα» ο Παπακαλιάτης: Η νέα του ταινία δε θα έχει καμία σχέση με ό,τι έχει κάνει στην καριέρα του

Δεν διστάζει να ρισκάρει ο Χριστόφορος...

«Η ζωή μας μια βόλτα». «Να με προσέχεις». «Κλείσε τα μάτια». «Δυο μέρες μόνο». «4»- από τηλεοπτικές σειρές, κι έπειτα το μεγάλο βήμα: «Αν», «Ένας άλλος κόσμος». Οι δημιουργίες του πολυτάλαντου Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχουν όλες τους έντονα στοιχεία ερωτικού δράματος, με καλοδεχούμενες σκηνές γεμάτες χιούμορ που βοηθούσαν στο να «σπάσει» η ένταση.

Ειδικά με τις δύο κινηματογραφικές του απόπειρες οι μετοχές του Έλληνα κινηματογραφιστή εκτοξεύτηκαν στην… στρατόσφαιρα, καθώς το «Words Apart» έσπασε τα στενά όρια της χώρας μας και τον έκανε ευρύτερα γνωστό και στο εξωτερικό.

Παρά τις αρκετά καλές κριτικές του «Ένας άλλος κόσμος», όμως, και της δεδομένης ικανότητας του Παπακαλιάτη να χτίζει ιστορίες δραματικής υφής, ο Χριστόφορος είναι έτοιμος ν’ αλλάξει εντελώς το στυλ του για χάρη της επόμενης ταινίας του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο σκηνοθέτης/ σεναριογράφος/ ηθοποιός προσανατολίζεται στο να γυρίσει ένα ερωτικό θρίλερ, το οποίο, μάλιστα, θα γυριστεί στους Παξούς – το μέρος στο οποίο ο ίδιος διατηρεί το εξοχικό του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Χριστόφορος έχει ήδη συλλάβει την κεντρική ιδέα του νέου του έργου και σύντομα θα καθίσει να γράψει το σενάριο της ταινίας, την οποία σκοπεύει ν’ αρχίσει να γυρίζει του χρόνου το καλοκαίρι, με στόχο να βγει στις αίθουσες στο δεύτερο μισό του 2019.

Ήδη έχουν ακουστεί και τα πρώτα ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, τα οποία ανήκουν στους ηθοποιούς που εμπιστεύεται κι εκτιμά, ενώ έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία μαζί τους (όπως, για- καθόλου τυχαίο- παράδειγμα, η Μαρία Καβογιάννη).

Η απόφαση του Παπακαλιάτη να «μεταπηδήσει» στ’ ανεξερεύνητα, για τον ίδιο, νερά του θρίλερ είναι αν μη τι άλλο γενναία και καταδεικνύει την επιθυμία του ίδιου να εξελίσσεται ως δημιουργός και να προοδεύει- αποκλειστικά, πλέον- στον χώρο του κινηματογράφου.

Μέχρι το 2019, λοιπόν, υπομονή, μιας και θέλει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κι όχι απλά να γυρίσει κάτι επειδή «πουλάει».

Αυτό που μπορούμε από τώρα να πούμε με βεβαιότητα είναι πως τα ταμεία και τα ρεκόρ θα πάρουν γι’ ακόμα μία φορά φωτιά…