Αποκλειστικό: Εξώδικο του Μένιου Φουρθιώτη στο «Ροντέο» -Τι ζητάει από τον ΣΚΑΪ και τον Βαγγέλη Περρή

Αποκλειστικό: Εξώδικο του Μένιου Φουρθιώτη στο «Ροντέο» -Τι ζητάει από τον ΣΚΑΪ και τον Βαγγέλη Περρή

Το εξώδικο που αλλάζει τα δεδομένα στην εκπομπή του Βαγγέλη Περρή...

Το «Ροντέο» του Βαγγέλη Περρή ήταν αναμφισβήτητα μια από τις εκπομπές που ξεχώρισαν πέρυσι στον ΣΚΑΪ. Αν και ξεκίνησε μουδιασμένα, κατόρθωσε πολύ σύντομα να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να χαρίσει στο κανάλι του Φαλήρου πρωτιές, που δεν είχε ξαναδεί στη συγκεκριμένη ζώνη.

Όπως θα θυμούνται όλοι οι πιστοί τηλεθεατές της εκπομπής, ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του «Ροντέο» που γινόταν καθημερινά αντικείμενο σάτιρας ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης. Τόσο για τα λάθη του στα «Αποκαλυπτικά», όσο και για εκείνα στο «Star Academy».

Φέτος όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Τη Δευτέρα το «Ροντέο» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, όμως είναι πολύ πιθανόν να μην έχει βιντεάκια από τα «Αποκαλυπτικά» και το «Survivor».

Και αυτό γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DailyMedia, ο Μένιος Φουρθιώτης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΪ και το «Ροντέο», στο οποίο ρητά αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να προβάλλονται στην εκπομπή αποσπάσματα από τα «Αποκαλυπτικά» και το «Survival».

Τι θα κάνει ο Βαγγέλης Περρής και το «Ροντέο»; Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι αναγκαστικά θα αφαιρέσει τα βίντεο που αφορούν στις δυο συγκεκριμένες εκπομπές απ’ το «Ροντέο», όμως η απόφαση δεν είναι οριστική ακόμα. Δευτέρα απόγευμα, στις 19:00 θα μας λυθούν όλες οι απορίες…