Αυγή

«Αυγή»: Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο!

Ραγδαίες εξελίξεις στην εφημερίδα.

O αντιπρόεδρος της εφημερίδας «Η Αυγή» Νίκος Τσαγκρής παραιτήθηκε μέσω προσωπικής του επιστολής και τον ακολούθησε το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια μίας επεισοδιακής συνεδρίασης.

Στην επιστολή του ο κ. Τσαγκρής αφήσει αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την εφημερίδα, αλλά και τα σχέδια για τον εκσυγχρονισμό της που είχε παρουσιάσει ο ίδιος. Στην συνεδρίαση έδωσε το «παρών» και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

Την ίδια ώρα ο πρώην αντιπρόεδρος της εφημερίδας κάνει λόγο για «πρωτόγνωρη γραφειοκρατική και ευθυνοφοβική αναβλητικότητα σε βαθμό ματαίωσης» και τονίζει ότι στην «Αυγή» «δεν διακρίνεται ούτε ίχνος πολιτικής ή δημοσιογραφικής βούλησης, ούτε καν για τη συζήτηση, πόσω μάλλον για την επίλυση των συγκεκριμένων δομικών, διοικητικών και λειτουργικών προβλημάτων».

Όπως είναι γνωστό σε δεινή θέση βρίσκονται και οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα, καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών.

Οι απεργιακές τους κινητοποιήσεις τελικά αναβλήθηκαν υπό τον φόβο ολικής κατάρρευσης της εφημερίδας που πουλάει πλέον μόλις 1.000 κομμάτια ημερησίως.