Πογκρόμ απολύσεων στον ΣΚΑΪ – 6 δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν από τα Μέσα του ομίλου

Πογκρόμ απολύσεων στον ΣΚΑΪ – 6 δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν από τα Μέσα του ομίλου

4 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και 2 απ' τον ΣΠΟΡ FM…

Το DailyMedia.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο ότι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΪ θα είναι ραγδαίες. Μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να απομακρυνθεί από τον Παναθηναϊκό και από το ποδόσφαιρο γενικότερα οι αλλαγές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ομίλου ήταν άμεσες και σαρωτικές.

Οι αθλητικές εκπομπές τελείωσαν από το ραδιόφωνο (εξαίρεση η εκπομπή των Βαϊμάκη-Παπασημακόπουλου, η οποία έγινε όμως ωριαία), το Kick Off κόπηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και όπως ήταν αναμενόμενο σειρά πήραν οι απολύσεις.

Από τη στιγμή που δεν υπήρχε αντικείμενο να καλύψουν οι δημοσιογράφοι του ομίλου, θα έπρεπε να απολυθούν.

Έτσι, 4 δημοσιογράφοι του καναλιού είδαν σήμερα την πόρτα της εξόδου και πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βραχάλη, ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, ο Δημήτρης Βάλσαμος και ο Νίκος Σάλτας.

Ίδια τύχη είχαν και δυο δημοσιογράφοι από το δυναμικό του ΣΠΟΡ Fm 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης και ο Γιώργος Νοικοκύρης, καθώς ενημερώθηκαν ότι η συνεργασία τους με την πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας δεν θα συνεχιστεί.

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Νοικοκύρης ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Facebook για τις εξελίξεις με μια ανάρτηση στο προσωπικό τους προφίλ. Έγραψαν συγκεκριμένα:

Χριστίνα Βραχάλη: «Είμαι της άποψης πως στη ζωή κάνουμε κύκλους. Πρέπει να έχεις τη δύναμη και τη διορατικότητα να κοιτάς μπροστά και να μπορείς να διακρίνεις πότε αυτός ο κύκλος κλείνει. Για μένα ο τεράστιος και σημαντικός κύκλος του «ΣΚΑΪ» κλείνει σήμερα έπειτα από 14 χρόνια. Ήμουν παιδί όταν ξεκίνησα. Το παιδί όμως μεγάλωσε και ήρθε η ώρα του να φύγει από το «πατρικό» του σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσε, που αγάπησε και που αγαπήθηκε, που έκλαψε, που ενίοτε αδικήθηκε, που διακρίθηκε, που έμαθε, και εντέλει ωρίμασε.. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσει νέα όμορφα πράγματα, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του… Έχοντας αυτές τις τόσο γερές βάσεις, νιώθει απόλυτα ασφαλές για το επόμενο βήμα… Ένας κύκλος κλείνει για να ανοίξει ένας άλλος. «Σπίτι» πιθανότατα να αλλάξω. «Οικογένεια» όμως ποτέ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που άκουγα όλα αυτά τα χρόνια στο ακουστικό μου και που ξέρω πως δεν κάνει εύκολα φίλους, αλλά εγώ τον θεωρώ δικό μου άνθρωπο πια, Άγγελε το «ευχαριστώ» και το «σε εκτιμώ» είναι λίγο.. Γιώργο Τσαντάκη, Νίκο Σταματέλο, 14 Πρωτοχρονιές, αμέτρητες αργίες και άπειρες Κυριακές μαζί. Δοκιμαστήκαμε πολύ αλλά ρε εσείς με ξέρετε πιο καλά κι απ τους γονείς μου. Σας αγαπώ. Μιχάλη, Άρη, Μανώλη, Νίκο, Γιώργο, Ευρυδίκη, Θέμη, Νίκο, Δημήτρη, Χρήστο.. Θα μου λείπετε πολύ συχνά.. Καλή αντάμωση μωρέ.. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο».

Γιώργος Νοικοκύρης: «Τα δυο τελευταία χρονιά στον ΣΠΟΡ ΦΜ ήταν τιμή για μένα. Σήμερα το κεφάλαιο αυτό έκλεισε απότομα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με βοήθησε σε αυτή τη δουλειά, τον Γιώργο Κοσμά που με εμπιστεύθηκε και βεβαίως όλο τον κόσμο που κάναμε παρέα τόσα και τόσα βράδια. Η ζωή συνεχίζεται…».