Τράγκας: «Τόσα λεφτά παίρνω από τον Μαρινάκη για την εκπομπή στα Παραπολιτικά»

Τράγκας: «Τόσα λεφτά παίρνω από τον Μαρινάκη για την εκπομπή στα Παραπολιτικά»

Τι είπε για το διαζύγιο από τον «Real» του Νίκου Χατζηνικολάου

Με διάθεση να κάνει πολλές και μεγάλες αποκαλύψεις εμφανίστηκε στη χθεσινή εκπομπή του Λιάγκα ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο Late Night για την κόντρα του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, την αποχώρησή του από τον Real και τη νέα του συνεργασία με τον σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Όταν χωρίζεις με κάποιον είτε στα επαγγελματικά σου είτε στα προσωπικά σου υπάρχουν κάποιοι κόκκοι πικρίας. Δεν έφυγα εγώ από τον Real. Ήταν αμοιβαία η λύση. Μπορώ να σου πω μάλιστα ότι μετά ήρθε η πρόταση. Απέναντί μου ο Χατζηνικολάου επαγγελματικά ήταν σπαθί. Αλλά έχω και εγώ ένα γραφείο, site, περιοδικό και υπάρχουν έξοδα. Πολύ μεγάλα έξοδα. Έπρεπε να καλυφθώ. Εγώ έμεινα 10 χρόνια εκεί».

Για το λόγο που τώρα στον σταθμό του Μαρινάκη (Παραπολιτικά) λέει κάθε μέρα ότι θα μείνει ένα χρόνο και μετά βλέπουμε: «Γιατί είμαι κουρασμένος. Σχηματοποιώ ένα κοινό κάτω. Είμαι 8-9 μήνες. Τα ποσοστά που μας δίνουν τώρα είναι γύρω στο 5% και ανεβαίνουν διαρκώς. Θα σου πω όμως κάτι. Δεν ξέρω αν θα μείνω… Τους είπα ότι θα κάνω 160 εκπομπές. Το μόνο που έβαλα πλάτη και τους είπα είναι ότι εγώ που έκανα δίωρα θα κάνω πλέον 3 ώρες».

Για τα λεφτά που παίρνει τώρα από τον Μαρινάκη στα Παραπολιτικά και αν είναι περισσότερα από εκείνα που έπαιρνε από τον Χατζηνικολάου στον Real: «Κοίταξε να σου πω. Τα λεφτά που παίρνω από τον Μαρινάκη είναι αυτά που νομίζω ότι καλύπτουν ένα ραδιοφωνικό μέγεθος σαν το δικό μου. Δεν θέλω να είμαι αλαζόνας, αλλά σηκώνομαι από τις 06:00, γράφω 2.000 λέξεις, κάνω σκαλέτα, κάνω με τον Καλαμαράκη επιμέλεια μουσικής και ραδιοσκηνοθεσία. Αυτό που παράγω δεν είναι μόνο οι φωνές μου. Άλλωστε αν έπαιρνε έναν ποδοσφαιριστή από τη Γουέστ Χαμ ή τη Φούλαμ θα τον πλήρωνε».