Μπογδάνος «στολίζει» Μποφίλιου σε ένα status στο Facebook που σάρωσε σε likes

Μπογδάνος «στολίζει» Μποφίλιου σε ένα status στο Facebook που σάρωσε σε likes

Νέα «κόντρα» στον ορίζοντα…

Δε μάσησε τα λόγια του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και για ακόμα μία φορά έριξε τα βέλη του.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρό του βρέθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου, της οποίας οι τελευταίες δηλώσεις περί πολιτικής στην Εφημερίδα των Συντακτών, μοιάζουν να εξόργισαν τον δημοσιογράφο.

«Είναι δικτατορία η Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση. Εγώ στα βάθη της ψυχής μου είμαι τροτσκίστρια. Θα μου πεις, βέβαια, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη», δήλωσε η τραγουδίστρια, με τον Μπογδάνο να γράφει χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Μποφίλιου: Η γνήσια επίγονος των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα!».

Δεν έμεινε, μάλιστα σ’ αυτό, καθώς λίγο αργότερα απάντησε σε σχόλιο διαδικτυακού του φίλου ο οποίος προσπάθησε να υποστηρίξει τη Νατάσσα:

«Σπουδαίες τραγουδίστριες είναι κι άλλες – και όχι μόνο τραγουδίστριες, αλλά και συνθέτριες και στιχουργοί. Πάμε να απολαύσουμε εκείνες πρώτα, που δεν το παίζουν πασιονάριες και πολιτικές επιστημόνισσες!».

Για να δούμε… Πώς θα λήξει αυτή η κόντρα;