Μπογδάνος «στολίζει» Μποφίλιου σε ένα status στο Facebook που σάρωσε σε likes

Δε μάσησε τα λόγια του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και για ακόμα μία φορά έριξε τα βέλη του.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρό του βρέθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου, της οποίας οι τελευταίες δηλώσεις περί πολιτικής στην Εφημερίδα των Συντακτών, μοιάζουν να εξόργισαν τον δημοσιογράφο.

«Είναι δικτατορία η Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση. Εγώ στα βάθη της ψυχής μου είμαι τροτσκίστρια. Θα μου πεις, βέβαια, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη», δήλωσε η τραγουδίστρια, με τον Μπογδάνο να γράφει χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Μποφίλιου: Η γνήσια επίγονος των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα!».

Δεν έμεινε, μάλιστα σ’ αυτό, καθώς λίγο αργότερα απάντησε σε σχόλιο διαδικτυακού του φίλου ο οποίος προσπάθησε να υποστηρίξει τη Νατάσσα:

«Σπουδαίες τραγουδίστριες είναι κι άλλες – και όχι μόνο τραγουδίστριες, αλλά και συνθέτριες και στιχουργοί. Πάμε να απολαύσουμε εκείνες πρώτα, που δεν το παίζουν πασιονάριες και πολιτικές επιστημόνισσες!».

Για να δούμε… Πώς θα λήξει αυτή η κόντρα;