Καρατσιώλης VS Σκορδά: Πόσες χιλιάδες ευρώ ζητά ο δικηγόρος από Φαίη και ΑΝΤ1; (Vid)

Έξι ολόκληρους μήνες μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με τα σχόλια γνωστού δικηγόρου της Θεσσαλονίκης για τις γυναίκες με περιττά κιλά και την αντίδραση της Φαίης Σκορδά μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Θάνος Καρατσιώλης καταθέτει αγωγή εναντίον τόσο της παρουσιάστριας όσο και του καναλιού του Αμαρουσίου.

«Φαντάζομαι ότι καμία γυναίκα η οποία σέβεται τον εαυτό της δεν θα ’πρεπε να εμπιστευτεί τον ίδιο στο γραφείο που εργάζεται», είχε πει η Φαίη στην αρχή της υπόθεσης του Καρατσιώλη.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το γεγονός με ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προχωρά στην κίνηση αυτή.

Μίλησε, μάλιστα και στην εφημερίδα «Espresso» για την αγωγή του:

«Η βασική γραμμή στην αγωγή που κατέθεσα είναι ότι είναι απολύτως σεβαστό και μάλιστα επιβάλλεται να ασκείται κριτική από τους δημοσιογράφους.

Όμως δεν είναι δυνατόν από μια ανάρτηση που έκανα στο Facebook να με χαρακτηρίζουν “δικηγοράκο”, να λένε ότι δεν είμαι καλός στο δουλειά μου ή ότι δεν έχω πελατεία και μάλιστα να συμβουλεύουν το τηλεοπτικό κοινό από μια εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης να μην πάνε στο γραφείο μου, γιατί εφόσον είπε αυτό δεν είναι σωστός δικηγόρος. Η κυρία Σκορδά που είναι τόσο έμπειρη παρουσιάστρια δεν είναι σωστό να λέει τέτοια πράγματα. Με δίκασε και με καταδίκασε ερήμην μου, χωρίς να υπάρξει αντίλογος».

Όσο για το ποσό που ζητά από τη Φαίη για ηθική βλάβη; Ανέρχεται στις 170.000 ευρώ. Εκείνη, πάντως, στα μέσα Ιουνίου –όταν ο δικηγόρος την απείλησε πως θα της κάνει μήνυση: «Ας μου κάνει και 10 μηνύσεις, δεν πειράζει»!

Και κάπως έτσι, όλα δείχνουν πως Καρατσιώλης – Σκορδά θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια…