Παρεμβάσεις από Σταύρο Θεοδωράκη και Μαρία Σπυράκη για τους εργαζόμενους του Mega

Aντίδραση από δύο πρώην εργαζομένους του Mega και νυν πολιτικούς είχαμε μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο «μεγάλο κανάλι». Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και πρώην δημοσιογράφος του Mega εμφανίστηκε στο δελτίο των εργαζόμενων. Από εκεί έδωσε τη δική της εκτίμηση για το τι πρέπει να κάνουν οι μεγαλομέτοχοι του καναλιού.

«Όλη αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, άμεσες και είναι η ώρα οι κόποι τους να ανταμειφθούν, αντί να βρεθούν στον δρόμο. Υπάρχει περιθώριο δανειοδότησης και καλούμε τους μετόχους να κάνουν αίτηση. Η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο μέσω της παρουσίας μου αλλά στο σύνολο έχει την ίδια άποψη» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σπυράκη.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του καναλιού και πρώην δημοσιογράφος του Mega για πολλά έτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος κόμματος του Κοινοβουλίου, έστειλε από το Twitter  το δικό του μήνυμα.

«Οι εργαζόμενοι του Mega κράτησαν το κανάλι όρθιο χωρίς να πληρώνονται. Έφεραν 50 εκατομμύρια από διαφημίσεις. Και τώρα οδηγούνται σε ξαφνικό θάνατο. Κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και βέβαια να μην μείνει κανείς εργαζόμενος απλήρωτος.»