Πέθανε στα 47 του χρόνια ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

Πέθανε στα 47 του χρόνια ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

Άφησε πίσω του τη σύζυγο και την κόρη τους.

Η είδηση πως ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας έφυγε από τη ζωή ο στα 47 του χρόνια σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 15:00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Ο Νίκος πέρασε ως πολιτικός συντάκτης από «TheTOC» αλλά και τις εφημερίδες «Έθνος» και «Δημοκρατία».

Η Νέα Δημοκρατία έγραψε σε επίσημη ανακοίνωσή της:

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος. Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

To ΠΑΣΟΚ από τη μεριά του σημείωσε:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Για όλους εμάς, ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολλά περισσότερα από ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Πάντα ευγενής και χαμογελαστός, πάντα στην πρώτη γραμμή της είδησης και της ζωής. Καλό ταξίδι».

Τέλος, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, δήλωσε:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια».