Με πλάνα από όλη την Ελλάδα το trailer του «Αλήθειες με τη Ζήνα» (Pics & Vid)

Η Ένωση Τεχνικών καταγγέλει την Κουτσελίνη και το Star

Τι εξόργησε τους τεχνικούς.

Η ΕΣΗΕΑ, η ΕΤΙΤΑ και οι άλλες ενώσεις των εργαζομένων στα media είχαν προκυρήξει τετράωρη στάση εργασίας το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την απόφαση του ΣτΕ να ρίξει «μαύρο» στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Το Star «έσπασε» τη στάση και προέβαλε κανονικά την καθημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και η αντίδραση των ενώσεων ήταν ομόφωνα καταδικαστική.

Η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ αναφέρεις τα εξής.

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια της Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL να μη σεβαστεί την αγωνία των εργαζομένων του MEGA και να σπάσει την 4ωρη στάση εργασίας που είχε κηρυχθεί από τις Ενώσεις.

Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού και όσοι συνέπραξαν μαζί τους, αδιαφορούν επιδεικτικά στο γεγονός ότι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο 420 οικογένειες από το μαύρο που επιχειρείται κυρίως από τους μετόχους του MEGA.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!  Τίποτ’ άλλο !!!

Υ.Γ.)
Αλήθεια, αφού η κυρία Κουτσελίνη θεωρεί την εκπομπή της πολύ πιο σημαντική από το δράμα που βιώνουν οι 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA  και εφόσον ασχολείται με ευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα, θα προβάλλει τουλάχιστον κάποια στιγμή το δράμα αυτό;  Ρητορικό το ερώτημα…