Αποχώρησε από το Real Group ο Βασίλης Σκουρής

Εκτός Real Group τέθηκε ο Βασίλης Σκουρής. Ο διευθυντής σύνταξης της Realnews γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον όμιλο του Real με ανάρτησή του στο facebook.

Όπως αναφέρουν οι typologies ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης θα αναλάβει τη διεύθυνση του ραδιοφώνου 24/7 του ομίλου της 24 media.

Η ανάρτηση του Βασίλη Σκουρή αναφέρει:

«ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

Απόψε ολοκληρώθηκε και το δικό μου συναρπαστικό ταξίδι με τον όμιλο του real. Ελαβα απίστευτα πράγματα και κυρίως την εμπιστοσύνη του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ έδωσα ό τι καλύτερο είχα. Βρήκα πραγματική ελευθερία και άξιους συναδέλφους και φίλους. Η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας, για να μην ακούσω καμία βλακεία, ήταν αποκλειστικά δική μου. Η εφημερίδα, το ραδιόφωνο, τα σαιτ θα παραμείνουν πρώτα και εγώ θα χαίρομαι.

Νίκο, Στέργιο, Βασίλη, Κωνσταντίνε, Δημήτρη, Ανδρέα,Αναστασία, Γιώργο, Ακη, Κολοκοτρώνη, Μάνο, Ελισσάβετ, Γεωργίου, Μπουζιώτη σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ όλους. Πρωτίστως τα παιδιά του πολιτικού που με ανέχτηκαν. Τον Παναγή, τον Γιώργο, την Μαριτίνα, τον Ηλία, τον Θάνο, τον Αντώνη,τον Πάρι. Τον Αθανασίου, τον Παντελή, τον Θανάση, τα παιδιά του ραδιοφώνου, τα κορίτσια του LIFE. Οσους εκτός δουλειάς με στήριξαν. Σας αγαπάω.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ….»