Πρώην συνεργάτιδα «καρφώνει» τη Σπυροπούλου: «Δεν είμαστε φίλες»

Έκλεισε το deal της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον ΣΚΑΪ, με την πρώτη να «κλειδώνει» στην παρουσίαση του «My Style Rocks».

Τα νέα δεν έμειναν ασχολίαστα από τη Σάσα Σταμάτη η οποία έχει πολλάκις εκφράσει τα συναισθήματά της για την πρώην παρουσιάστρια του ALPHA.

Έτσι, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον ερχομό της Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ, η ίδια δεν φρόντισε να ωραιοποιήσει όσα ήθελε να πει.

«Θα κάνει το ‘My Style Rocks’, άκουσα και εγώ, άρα θα ‘ναι μια χαρά. Άλλοι δε θα έχουν δουλειά, η queen Ντίνα θα έχει δουλειά», είπε η Σάσα.

«Και που θα ‘ρθει στον ΣΚΑΙ, τι εννοείς θα φοβηθούμε; Θα μας πάρει την εκπομπή; Δεν είναι άδικο για κανέναν. Άδικο ξέρεις τι είναι; Ότι κάποιοι άνθρωποι είναι άνεργοι και έχουν απολυθεί και δεν έχουν δουλειά. Αυτό είναι άδικο.

Ευθεία επίθεση Σταμάτη σε Σπυροπούλου & ΣΚΑΪ: «Υπάρχουν τόσες κοπέλες πιο όμορφες, πιο μορφωμένες, πιο ταλαντούχες» (Vid)

Είπε στο DOT ‘εγώ δεν είχα καμία ευθύνη για απολύσεις’. Εγώ δεν είμαι εμμονική, δε μένουμε στο παρελθόν, αλλά δεν διαγράφουμε και το παρελθόν. Το παρελθόν δεν είναι πριν 800 χρόνια. Και ο Θεός της δίνει άλλη μία ευκαιρία από ότι φαίνεται, εγώ δεν ξέρω», συνέχισε, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη της και στα κανάλια: 

«Αυτή κάνει τη δουλειά της. Για μένα φταίνε και τα κανάλια, γιατί υπάρχουν τόσες κοπέλες πιο όμορφες, που δεν έχει σημασία η ομορφιά, πιο μορφωμένες, πιο ταλαντούχες. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Υπάρχει και κάποια καλύτερη από εμένα που προφανώς δεν την είχανε δει ή δεν είχε κάνει δοκιμαστικό.

Δε σημαίνει ότι επειδή είμαι εγώ εδώ, είμαι ιδανική για αυτή τη θέση. Εγώ όμως δεν έχω πειράξει το ψωμί κάποιου. Όμως επειδή είναι κοντός ψαλμός, θα φανεί στο χειροκρότημα. Μπορεί όντως να έβαλε μυαλό, αλλά κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους. Αυτό έχει γίνει και για μένα είναι τραγικό. Δεν μασάω και να έρθει στον ΣΚΑΪ».