Ακόμη μια παραίτηση από το Ραδιόφωνο 24/7 - «Αναξιοπρεπής και ζήτουλας δεν θα γίνω ποτέ»

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στην 24media και στο ενημερωτικό ραδιόφωνο 24/7.

Το ενημερωτικό ραδιόφωνο του ομίλου αν και έχει μόλις λίγο καιρό στα ερτζιανά ωστόσο έχει επέλθει κοσμογονία. Το ένα στέλεχος αποχωρεί μετά το άλλο ενώ η ΕΣΗΕΑ κήρυξε διαδοχικές απεργίες.

Την Πέμπτη γνωστοποίησε την παραίτησή του και ο Δημήτρης Σούλτας.

Ο δημοσιογράφος που ήταν και εκπρόσωπος των εργαζομένων μέσω ανάρτησή τους στο facebook αφήνει αιχμές για τη διοίκηση του σταθμού. Κάνει λόγο για ληστρικές συμβάσεις και συμπεριφορές που δεν έχει συναντήσει σε ΜΜΕ.

Η ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Mόλις παραιτήθηκα από το «Ραδιόφωνο 24/7», όπου ήμουν και εκπρόσωπος των εργαζομένων. Αν και έχω δουλέψει σε αρκετά και μεγάλα μαγαζιά των ΜΜΕ τόσο προσβλητική συμπεριφορά δεν έχω συναντήσει. Θα έχουμε όλον τον καιρό να μιλήσουμε- μιας και η επιχείρηση υπερηφανεύεται για την εξαιρετική αντιμετώπιση των εργαζομένων- για συμβάσεις των 160 ευρώ, για ληστρικούς όρους στις συμβάσεις που υπογράφουν οι εργαζόμενοι, ακόμα και για το τι είναι «ραδιόφωνο» και το τι είναι ραδιόφωνο. Όσο για τους «πρόθυμους» που ενώ προσπαθείς να σώσεις μια θέση εργασίας μιας συναδέλφου χωρισμένης με ένα παιδί, σου πετάνε στα μούτρα ότι «παίζεις θέατρο» και «κάνεις επαναστατική γυμναστική» ευτυχώς υπάρχουν αρμόδια όργανα για να εξηγήσουν τη στάση τους. Όπως ευτυχώς υπάρχουν και δικαστήρια για να ασχοληθούν με συκοφαντίες για «ενεργούμενα συμφερόντων».

Στη ψάθα μπορεί να πεθάνω, αναξιοπρεπής και ζήτουλας όμως δεν θα γίνω ποτέ»