Υπερπαραγωγή της ΕΡΤ για το clasico της Θεσσαλονίκης

Υπερπαραγωγή της ΕΡΤ για το clasico της Θεσσαλονίκης

Μετάδοση, περιγραφή και εκπομπές για το Άρης – ΠΑΟΚ.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι, από τότε που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα επτά ΠΑΕ, μεταδίδει την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου η ΕΡΤ! Στις 19:00 είναι η σέντρα του clasico της Θεσσαλονίκης, Αρης – ΠΑΟΚ.

Η ποδοσφαιρική… υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης θα αρχίσει από τις 18:00 με pre game εκπομπή που θα έχει δηλώσεις παικτών, εικόνα από αποδυτήρια και την άφιξη των ομάδων, αναλύσεις αλλά και ρεπορτάζ μέσα από το γήπεδο. Επίσης θα προβληθούν βίντεο ρετρό από παλιότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Στην περιγραφή του αγώνα, στις 19:00, θα είναι οι Τάσος Σταμπουλής και Δημήτρης Μπουμπουγιατζής και στο ρεπορτάζ οι Τάσος Πακλατζής και Ακης Ιωακείμογλου σε πάγκους Αρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Φυσικά, στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ1 θα υπάρχει το post game του μεγάλο ντέρμπι με σχόλιο και ρεπορτάζ από τους ρεπόρτερ της Θεσσαλονίκης.

Το ντέρμπι όμως συνεχίζεται και τη Δευτέρα, στην εκπομπή «PRESSing» της ΕΡΤ με τον Τάσο Σταμπουλή, που θα έχει καλεσμένους τον Γιώργο Τουρσουνίδη και τον Παναγιώτη Κατσιαρό, μαζί με όλο τον απόηχο και τις αντιδράσεις του ματς.