Συνδικαλιστές ταξιτζήδες εναντίον Άρη Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαδημητρίου

Συνδικαλιστές ταξιτζήδες εναντίον Άρη Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαδημητρίου

Τι αναφέρουν σε εξώδικό τους οι αυτοκινητιστές.

Εξώδικο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί εναντίον του ΣΚΑΪ, του Άρη Πορτοσάλτε και του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Αφορμή όλα όσα είπαν οι δύο δημοσιογράφοι στον «αέρα» ΣΚΑΪ 100.3 το πρωινό της 9ης Νοεμβρίου 2018.

Όπως αναφέρεται οι δύο δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν με υποτιμητικούς και ψευδείς χαρακτηρισμούς προς τον κλάδο των αυτοκινητιστών ταξί αλλά και τον Θύμιο Λυμπερόπουλο. Σημειώνεται ότι η εκπομπή στην οποία αναφέρονται οι αυτοκινητιστές έγινε την επόμενη της δίκης της εταιρείας ΒΕΑΤ εναντίον του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου.

Στο εξώδικο μάλιστα καταγράφονται όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή από τους δύο δημοσιογράφους.

«Ο Λυμπερόπουλος κάνει τραμπουκισμούς έξω, τραμπουκίζει άλλους επαγγελματίες, αυτό με απασχολεί. Δεν θέλω μία κοινωνία τέτοιου είδους».

«…Και εκεί που πάει ένας να φέρει μια αξιοποίηση στον ιδιωτικό τομέα, τρέχει ο υπουργός και συμπαρίσταται στον συνδικάλα, ο οποίος λέει: «Η αξιολόγηση; Άστο διάολο από δω, που θες να αξιολογηθούμε» αυτό βλέπω Μπάμπη μου…»

«Ο Λυμπερόπουλος έχει ένα σωματείο 600 ανθρώπων, των ψηφίζουν οι 450 – 500. Υποτίθεται ότι εκπροσωπεί. Αλλά πάντως οφείλω να πω ότι χθες η Αθήνα ήταν χάρμα να την κυκλοφορείς, χάρμα. Διότι, βεβαίως οι άλλοι συμφωνούν με τον Λυμπερόπουλο δεν είναι τρελοί να πάνε έξω να του σπάσουν το ταξί. Τώρα ο Σπίρτζης έβαλε τον Λυμπερόπουλο να πάει να πει όσα είπε και για τα οποία δεν ξέρω, καταδικάστηκε, θα καταδικαστεί δεν ξέρω τι έβγαλε το δικαστήριο, να πει εναντίον της εταιρείας Taxibeat…»