Η κουκλάρα Κατερίνα… πατάει το γκάζι

Τα δεδομένα στην αυτοκίνηση αλλάζουν με τέτοιο ρυθμό, που ο καλύτερος τρόπος για να τα παρακολουθήσουμε θα ήταν ένα δελτίο ειδήσεων.

Με αφορμή τη Mercedes CLS, ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 14:15 στο «Traction», τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star, Κατερίνα Παναγοπούλου, ώστε να της παρουσιάσει τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα του γερμανικού αυτοκινήτου.

Εκείνη με τη σειρά της τον καθοδήγησε ώστε η παρουσίαση να λάβει πιο ειδησεογραφικό χαρακτήρα, στοιχείο που ειδικά στην περίπτωση των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και συνδεσιμότητας, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

Η κουκλάρα Κατερίνα… πατάει το γκάζι

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

* Citroen C3 Sport: Citroen και Sport είναι έννοιες ταυτόσημες, οπότε ένα μοντέλο όπως το C3, δε θα μπορούσε παρά να αποκτήσει και τις δικές του, ξεχωριστές σπορ πινελιές. Ο Μάνος Στεφανής και ο Βασίλης Τσακίρογλου, μας ενημερώνουν για αυτή την έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1.2 Puretech των 110 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων

* Toyota RAV-4: Ο Κώστας Στεφανής ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και μας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από το νέο Toyota RAV-4. Ένα αυτοκίνητο-σταθμός, το οποίο έβαλε, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, τα οχήματα ελευθέρου χρόνου στην εξίσωση της αγοράς αυτοκινήτου.

* Skoda Karoq: Τα SUV βρίσκονται σε άνθιση και οι κατασκευαστές βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Skoda δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο

* Θωμάς Ευθυμίου με την Ινώ Στεφανή, βρίσκουν την κατάλληλη αφορμή για να εξερευνήσουν το μεσαίο SUV της τσεχικής φίρμας, Skoda Karoq.