Κυκλοφορεί το πρώτο περιοδικό για τεχνικούς δικτύου

Κυκλοφορεί το πρώτο περιοδικό για τεχνικούς δικτύου

Το νέο περιοδικό θα αποτελέσει τον νούμερο 1 οδηγό ενημέρωσης και αγοράς για κάθε επαγγελματία εγκαταστάτη, τεχνικό, αλλά και λάτρη της πληροφορικής και του δικτυακού εξοπλισμού.

Σε… κυκλοφορία βρίσκεται το νέο περιοδικό «NoW» θέλοντας να καλύψει πλήρως κάθε κλάδο του τομέα των τηλεπικοινωνιών, με πληροφορίες, νέα και ρεπορτάζ για τον χώρο των πληροφοριακών συστημάτων.

Η Libra Press, γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου με τα περιοδικά «Ψηφιακή Τηλεόραση» και «Security Report» επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την έκδοση του νέου περιοδικού.

Με ειδικό και καταρτισμένο προσωπικό, χάρη στην πολυετή παρουσία των στελεχών της εταιρίας στο χώρο, το νέο περιοδικό θα αποτελέσει τον νούμερο 1 οδηγό ενημέρωσης και αγοράς για κάθε επαγγελματία εγκαταστάτη, τεχνικό, αλλά και λάτρη της πληροφορικής και του δικτυακού εξοπλισμού.

Ειδικότερα το συντακτικό team του περιοδικού απαρτίζεται από τους γνωστούς τεχνικούς αρθογράφους Σωτήρη Χατζηστρατή, Χάρη Ματθαίου, Παναγιώτη Αποστολόπουλο και Αργύρη Νομικό, οι οποίοι θα συνδυαστούν στο ίδιο τεύχος με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαλλά.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του «NoW», ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Το «NoW» με τεχνικά άρθρα και χρήσιμες συμβουλές, έρχεται να σταθεί δίπλα στους υπάρχοντες, αλλά και στους νεότερους τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών συστημάτων. Η θεματογραφία του περιοδικού θα καλύπτει τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Σύγχρονες επικοινωνιακές λύσεις (Internet, Intranet, VPN, VoIP)
  • Δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  • Δικτυακός εξοπλισμός
  • Εγκαταστάσεις
  • Ξενοδοχειακές Εφαρμογές IP
  • Δίκτυα Οπτικών Ινών
  • Σύγχρονα Ασύρματα Δίκτυα 5G
  • Internet of Things
  • Αυτοματισμοί – Smart Home

Όπως και τα υπόλοιπα περιοδικά της Libra Press, έτσι και το περιοδικό «NoW» δεν θα κυκλοφορεί μόνο σε έντυπη μορφή, αφού η ύλη του θα αναπαράγεται μέσα από την ιστοσελίδα nowmag.gr, ενώ κάθε θέμα του θα δημοσιεύεται και στην σελίδα του (NOW) στο Facebook. Τα σημαντικότερα θέματα του περιοδικού, αλλά και τα νέα της αγοράς των εταιριών, θα στέλνονται σε μορφή Newsletter κατευθείαν στο mailbox των επαγγελματιών – τεχνικών δικτύων. Τέλος, η διαδραστική μορφή του «NoW» με την πληθώρα των links στις σελίδες των διαφημίσεων, εξασφαλίζει ακόμη καλύτερα την συνολική προβολή σας.

Το περιοδικό «NoW» θα κυκλοφορεί μαζί με τα περιοδικά «Ψηφιακή Τηλεόραση» και «Security Report», ώστε να αποτελέσουν ένα πλήρη πακέτο ενημέρωσης για τον σύγχρονο τεχνικό και όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις της Libra Press, δεν θα κυκλοφορούν μόνο στα περίπτερα, αλλά θα στέλνονται συνδρομητικά και σε τεχνικούς επαγγελματίες.

Για κάθε πληροφορία, στο [email protected]