Σαν σήμερα κυκλοφόρησε η πρώτη μη οπαδική αθλητική εφημερίδα!

Εφημερίδα σταματά την έκδοσή της δέκα μέρες μετά το πρώτο φύλλο

Δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στα περίπτερα.

Βραχύβια ήταν όπως φαίνεται η νέα εφημερίδα με διευθυντή τον Χρήστο Μουλινό.

Η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» σταματά να εκδίδεται, δέκα περίπου μετά την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου. Συγκεκριμένα η καθημερινή gossip εφημερίδα ξεκίνησε το ταξίδι της στον τύπο τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ενώ το φύλλο του Σαββάτου θα είναι και το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει.

Η εφημερίδα βγήκε στα περίπτερα με εκδότη και διευθύνοντα σύμβουλο τον Στ. Συρμόγλου, διευθυντή τον Χρήστο Μουλίνο και διευθυντές σύνταξης την Αμαλία Βεβελάκη και τον Ανδρέα Λιόση. Ο τίτλος της μάλιστα «Αποκαλυπτικά» είχε μεταβιβαστεί από τον Μένιο Φουρθιώτη στη Μονοπρόσωπη Εταιρεία Tabloid ΙΚΕ του Στ. Συρμόγλου.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις κυκλοφορίας την πρώτη μέρα κυκλοφορίας πούλησε 5.000 φύλλα, στην τελευταία μέτρηση έφτασε τα 1.400 φύλλα.

Σημειώνεται ότι το dailymedia είχε αποκαλύψει ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα που ήταν τότε προς έκδοση καθυστερούσε να βγει επειδή δεν έβρισκε δημοσιογράφους. Ένας από τους λόγους ήταν ότι σε όλα τα ραντεβού με τους δημοσιογράφους η ενημέρωση ήταν πως «πάμε για τρεις εβδομάδες, άντε για ένα μήνα και βλέπουμε».

Τελικώς η νέα αυτή προσπάθεια κράτησε μόλις δέκα μέρες, ίσως στην πιο σύντομη ιστορία εντύπου τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.