Είχε πατέρα αγωνιστή κομμουνιστή και παντρεύτηκε γόνο «δεξιάς» οικογένειας!

Στις 17 Μαΐου θα κλείσει τα 39 και, έχει ήδη παντρευτεί δύο φορές και είναι κατά πολλούς η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια. Η παρουσία της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ καθιέρωσε τη Σία Κοσιώνη ως μια από τις καλύτερες στον χώρο της.

Από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την Άννα Παναγιωταρέα, στην εκπομπή «Ουδείς Αναμάρτητος» ενώ πέρασε κι από το ρεπορτάζ των media στην αθλητική εφημερίδα «Sport Day».

Από το 2006 πήγε στον ΣΚΑΪ, αρχικώς πραγματοποιώντας ρεπορτάζ στην τηλεόραση και εκπομπές στο ραδιόφωνο και, από τον Σεπτέμβριο του 2007, ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.

Δείτε ένα… συλλεκτικό βίντεο με την Κοσιώνη, μάχιμη, στο ρεπορτάζ.

Τον Μάιο του 2017 η Κοσιώνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και στις 22 Ιουλίου παντρεύτηκε τον Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι ενώ στις 9 Οκτωβρίου 2017 γέννησε ένα πανέμορφο αγόρι.

Ως γνωστόν, ο Μπακογιάννης ήταν ο δεύτερος γάμος της Κοσιώνη αφού είχε υπάρχει σύζυγος με τον αθλητικογράφο Μιχάλη Λεάνη, γάμος που δεν έμελλε να ευδοκιμήσει.

Είχε πατέρα αγωνιστή κομμουνιστή και παντρεύτηκε γόνο «δεξιάς» οικογένειας!

Ο Μπακογιάννης, που διετέλεσε δήμαρχος Καρπενησίου, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, είναι γιος του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη και της Ντόρας Μπακογιάννη και φυσικά εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ήτοι, από οικογένεια που επί σειρά ετών ήταν στην πολιτική, αρχικώς… κεντρικά (όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν μέλος της Ενωσης Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου) και κατόπιν δεξιά, με τη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί όμως είναι τη σχέση της Σίας Κοσιώνη με το… ΚΚΕ. Η βαφτισμένη ως Αναστασία είναι κόρη ενός ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, του οφθαλμίατρου Παναγιώτη Κοσιώνη, ο οποίος εξορίστηκε μάλιστα και στη Μακρόνησο.

Είχε πατέρα αγωνιστή κομμουνιστή και παντρεύτηκε γόνο «δεξιάς» οικογένειας!

Ο Κοσιώνης γεννήθηκε στον Αλισσό Αχαΐας στις 21 Μαΐου 1934 και απέκτησε τρία παιδιά. Εξελέγη βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ τον Ιούνιο του 1989 και για άλλες τέσσερις φορές, διετέλεσε αντιπρόεδρος από το 2000 έως το 2007 και ήταν μέλος σε πολλές επιτροπές της Βουλής. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 αποχώρησε] από την πολιτική, και το ΚΚΕ τιμητικά τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στην 11η προτελευταία και μη εκλέξιμη θέση. Ιδιαίτερα αγαπητός ως πολιτικός, παραδοσιακά έπαιρνε ψήφους πέραν της εκλογικής δύναμης του ΚΚΕ στην Αχαΐα.

Πέθανε στις 12 Φεβρουαρίου του 2008 σε ηλικία 74 ετών και το 2017 στη διασταύρωση των οδών Ευβοίας και Ανθείας στα Ζαρουχλέικα, στο χώρο που το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε το 2014 να ονομαστεί «Πλατεία Παναγιώτη Κοσιώνη», ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης τοποθέτησε κι επίσημα τις πινακίδες της πλατείας.