Σοβαρό τροχαίο για δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του

Μια δυσάρεστη περιπέτεια είχε το βράδυ της Τρίτης ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Πάνος Χαρίτος.

Όπως μοιράστηκε ο ίδιος με το κοινό του, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο όταν αυτοκίνητο έστριψε παράνομα και έπεσε με φόρα  πάνω στη μηχανή που ο ίδιος οδηγούσε.

Αμέσως, ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο Ασκληπείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε πως τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά, καθώς τον έσωσε ο εξοπλισμός του.

«Τελικά, η καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια για κάθε μοτοσικλετιστή, είναι το κράνος, το μπουφάν κι ένα καλό παντελόνι μηχανής.

Το τελευταίο δεν το φόρεσα σήμερα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης όταν ο οδηγός του διπλανού οχήματος αποφάσισε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα (κι εμένα δίπλα του) ήταν η πτώση μου με ταχύτητα και με το κεφάλι στην άσφαλτο.

Σοβαρό τροχαίο για δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του

Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Ασκληπιείο Βούλας και τα παιδιά της ομάδας Δίας που αν και είχαν τελειώσει τη βάρδια τους σταμάτησαν κι έμεινα δίπλα μου για όσο χρειάστηκε στο δρόμο.

ΥΓ.1 τον Παναγιώτη, τη Δέσποινα, το Βαγγέλη (ξέρουν αυτοί).

Το Focus της Πέμπτης για αύριο ακυρώνεται (μαζί ξανά την άλλη εβδομάδα με χέρια και πόδια στη θέση τους)», έγραψε χαρακτηριστικά, περνώντας παράλληλα και ένα σημαντικό μήνυμα.