Δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Ε παίζουν μπάσκετ για καλό σκοπό (Vid)

Δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Ε παίζουν μπάσκετ για καλό σκοπό (Vid)

Οι τελικοί για την ανάδειξη του Πρωταθλητή και του Κυπελλούχου στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί για την ανάδειξη του Πρωταθλητή και του Κυπελλούχου στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και παιχνίδι φιλανθρωπικού – κοινωνικού χαρακτήρα μεταξύ της Μικτής του Πρωταθλήματος Μ.Μ.Ε και ομάδας Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών που φόρεσαν την φανέλα την Εθνικής Ελλάδος ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου έξω από το γήπεδο θα συλλέγονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα παραδοθούν στο «Χαμόγελο Του Παιδιού» και στον Πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Γιανόπουλο.

Η κανονική περίοδος του, κατά κοινή ομολογία, ανταγωνιστικότερου πρωταθλήματος των τελευταίων πολλών ετών καθώς και τα Play off ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, συμπληρώνοντας έτσι τα ζευγάρια του Final Four για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή καθώς και τους δύο διεκδικητές του Κυπέλλου.

Έτσι το πρόγραμμα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου διαμορφώνεται ως εξής:

Το Σάββατο 4 Μαΐου:

10:30 Διαγωνισμός Τριπόντων

12:00 Α΄ Ημιτελικός Πρωταθλήματος: ALPHA – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

14:00 Β΄ Ημιτελικός Πρωταθλήματος: DPG – ΑΝΤΕΝΝΑ

Την Κυριακή 5 Μαΐου:

10:00 Τελικός Κυπέλλου: SDNA.GR – ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

12:00 Παιχνίδι Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα

14:00 Τελικός Πρωταθλήματος