Είναι το One Channel ο νέος ΣΚΑΪ;

Είναι το One Channel ο νέος ΣΚΑΪ;

Η πολιτική ζωή απαντά…

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, στο νέο κανάλι δεν μπορούν να βρουν τους καλεσμένους από την πολιτική ζωή του τόπου. Αυτούς που, όχι θα ήθελαν πραγματικά, αλλά για το ονόρε. Για τα μάτια του κόσμου.

Το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει βγει εδώ και λίγο καιρό, με μικρό πρόγραμμα και μόνο διαδικτυακά. Και όντως η εικόνα, τα εφέ, η υψηλή ευκρίνεια αποπνέουν λάμψη. Πίσω από την λάμψη όμως, κρύβεται η γέννηση ενός… νέου ΣΚΑΪ.

Δεν το λέμε εμείς, αρκετοί πολιτικοί μας το εκμυστηρεύτηκαν. Πλην της Ρένας Δούρου, που πάει όπου την καλούν για να σώσει επικοινωνιακά ό,τι σώζεται (δικαίως, αδίκως, δεν είναι αυτό το θέμα μας), ελάχιστοι από τον ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκαν να εμφανιστούν ως καλεσμένοι στις εκπομπές, κι αυτοί όχι της… πρώτης γραμμής.

«Τι να πάω να κάνω στον νέο ΣΚΑΪ;» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα υποψηφίου του κόμματος για γνωστό δήμο της χώρας.

Ωστόσο και αρκετοί από τη Νέα Δημοκρατία έχουν αρνηθεί παρά την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ιδιοκτησία του διαδικτυακού καναλιού, είναι άλλωστε γνωστή η καλή του σχέση με τη ΝΔ. Γιατί; Διότι δεν θέλουν να ταυτιστούν με την επικοινωνιακή γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη.