Το διαδικτυακό κανάλι του Μαρινάκη τώρα και τηλεοπτικό

Το πρώτο μεγάλο όνομα: Η βόμβα που παραλίγο να πυροδοτήσει το One Channel

O «διαδρομιστής» του Dailymedia έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Το διαδικτυακό και οσονούπω τηλεοπτικό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη φιλοδοξεί καλύψει το κενό που υπάρχει στον ενημερωτικό τομέα μετά την στροφή του ΣΚΑΪ στην…ποιότητα του Ατζούν.

Επειδή όμως με δημοσιογράφους που τους έχει ξεπεράσει η εποχή τους (ονόματα δεν λέμε, Παπαχρήστους δεν θίγουμε) μπορείς να σταθείς μόνο στο διαδίκτυο και όχι στην τηλεόραση οι κινήσεις για την προετοιμασία του τηλεοπτικού καναλιού συνεχίζονται.

Ένα απ’ τα πιο δυνατά ονόματα που έπαιξαν δυνατά για το One Channel ήταν και αυτό του Γιώργου Μητσικώστα. Βαρύ brand name, που κάνει γκελ στο κοινό, μετά τον…απεγκλωβισμό του από την ΕΡΤ ο γνωστός μίμος κυκλοφορεί ελεύθερος και ετοιμάζει την επόμενη κίνηση.

Αν και οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι γνωστές και θα περίμενε κανείς ότι δύσκολα θα πήγαινε στο κανάλι του άσπνδου εχθρού του, εντούτοις φλερτ υπήρξε.

Τελικά οι πρώτες συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία καθώς μετά τον ερχομό του Σταμάτη Μαλέλη όλες οι επιλογές Τσαπανίδου επανεξετάζονται από μηδενική βάση.

Και αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι οι σχέσεις Μητσικώστα-Μαλέλη δεν είναι και οι καλύτερες μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια στο φλερτ. Βόμβα ήταν και πάει…