Πετάει το (τηλεοπτικό) γάντι στη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

Πετάει το (τηλεοπτικό) γάντι στη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

Το debate, οι διαρροές και ο Μητσοτάκης, από πληροφορίες του Media Insider.

Η χώρα βρίσκει εδώ και μήνες σε προεκλογική περίοδο και η… μοίρα τα έφερε έτσι που θα συνεχίσει να είναι, μιας και έπονται οι βουλευτικές, πρόωρες εκλογές (στις 7 Ιουλίου, τελικά).

Πέρα από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα πρώτα δύο κόμματα, τη θεματολογία στις δηλώσεις των πολιτικών θα απασχολήσει και το debate. Κάτι που επανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, πετώντας το γάντι στη Νέα Δημοκρατία. «Τα προγράμματα και των δύο παρατάξεων να μπούνε στο τραπέζι και ο λαός, κυρίως ο κόσμος ο οποίος δεν θεωρούσε σημαντικό να μετακινηθεί για να πάει να ψηφίσει, θα είναι ενώπιον πάρα πολύ κρίσιμων επιλογών», σχολίασε.

Είναι γεγονός ότι οι επικοινωνιολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κερδίσει σε τυχόν «τηλεμαχία» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θεωρούν τον αρχηγό της ΝΔ «λίγο» σε μια τέτοια εμφάνιση και ότι ο Τσίπρας θα κατορθώσει να κερδίσει ποσοστά από τη δεξαμενή ψηφοφόρων που δεν επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα ιστορικά ελληνικά debates που κανείς δεν ξέχασε

Μάλιστα ο πρωθυπουργός είναι «ανοικτός» σε οποιοδήποτε μοντέλο debate προτείνει η Νέα Δημοκρατία κι από το περιβάλλον του θυμίζουν ότι ο Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί, ενώπιον βουλευτικών εκλογών, να κάνει ως και δέκα debates.

Θα… σηκώσει το γάντι ο Μητσοτάκης ή θα προτιμήσει να αποφύγει μια προσωπική μονομαχία ενώπιον των καμερών;