Γνωστή παρουσιάστρια θα εμφανιστεί live για πρώτη φορά μετά από 90 μήνες!

Γνωστή παρουσιάστρια θα εμφανιστεί live για πρώτη φορά μετά από 90 μήνες!

Ποια είναι, γιατί χάθηκε και πού θα τη δούμε;

4 Δεκεμβρίου 2011. Λίγο πριν τις γιορτές, παρουσιάζει με τον κλασικό της τρόπο το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και, στην αποφώνηση αυτού, πετάει τη… βόμβα. «Και εις το επανιδείν».

Ελάχιστοι το γνώριζαν. Ακόμη λιγότεροι φαντάζονταν ότι η εκ των βασικών στελεχών του καναλιού του Αμαρουσίου θα αποχωρούσε… έτσι απλά. Ύστερα από 12 χρόνια στον σταθμό, η Γιώτα Μιχαλοπούλου αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα και στη ζωή της, μετακομίζοντας στις ΗΠΑ και το Λος Άντζελες.

Είχε προηγηθεί, το καλοκαίρι του 1999, η… μεταγραφή της από τη ΕΡΤ καθώς η διοίκηση του ΑΝΤ1 είχε εκτιμήσει το δημοσιογραφικό πάθος της, το ήθος και την ετοιμότητά της στις live μεταδόσεις.

Το American dream κράτησε μερικά χρόνια και, άμα τη επιστροφή της στην Ελλάδα, συζήτησε με αρκετά ΜΜΕ αλλά η Μιχαλοπούλου επέλεξε τον ραδιοφωνικό σταθμό του News247, παρουσιάζοντας το ειδησεογραφικό μαγκαζίνο. «Έμπλεξε» όμως σε έναν όμιλο ανοργάνωτο, όπου κάθε τρεις και λίγο όλα αλλάζουν και, λίγο καιρό αργότερα, αποχώρησε εν μέσω κύματος απολύσεων.

Πώς και τι… θυμηθήκαμε; Απόψε, στο «Open Mind» με την Έλλη Στάη στις 23:00, καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης αλλά και η Γιώτα Μιχαλοπούλου.

Γνωστή παρουσιάστρια θα εμφανιστεί live για πρώτη φορά μετά από 90 μήνες!

Την οποία θα δούμε live… στο γυαλί για πρώτη φορά ύστερα από επτά χρόνια και έξι μήνες!