Θέλεις και εσυ να περιγράψεις έναν μεγάλο τελικό ή μια σπουδαία φάση;

Θέλεις και εσυ να περιγράψεις έναν μεγάλο τελικό ή μια σπουδαία φάση;

Διήμερο σεμινάριο από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Κεντρο αθλητικού ρεπορτάζ» διοργανώνει ένα διήμερο σεμινάριο τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής περιγραφής αγώνων και παρουσίασης εκπομπών στις εγκαταστάσεις του στην Καλλιθέα υπό την επίβλεψη του Διευθυντή σπουδών Χρήστου Σωτηρακοπουλου.

Η πιο παλιά εξειδικευμένη σχολή δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, από το 1994, σε αυτό το σεμινάριο ανοίγει τις πόρτες για να υποδεχθεί ακόμα και άτομα που είναι στον χώρο αλλά θα ήθελαν να μάθουν τα μυστικά αυτής της δουλειάς από ανθρώπους που έχουν γράψει χιλιόμετρα στα γήπεδα.

Με σλόγκαν Θα ήθελες κι εσύ να περιγράψεις μια τέτοια φάση για έναν τέτοιο μεγάλο αγώνα, το σεμινάριο προσφέρει εξειδικευμένες διαλέξεις που κάνουν ο Αλέξης Σπυρόπουλος στο ποδόσφαιρο, ο Βασίλης Σκουντής στο μπάσκετ ο Γιώργος θαναηλάκης στην παρουσίαση εκπομπών ο Σωτήρης Κωσταβάρας στο τέννις ο Στέφανος Αβραμίδης στο βόλεϊ, ο Κωστας Ψαρρας στη Formula 1 και ο διευθυντής του Σπορ Fm Τσούτσικας στις διάφορες τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής περιγραφής.

Θέλεις και εσυ να περιγράψεις έναν μεγάλο τελικό ή μια σπουδαία φάση;

Ο Διευθυντής του Σπορ FM, Βάιος Τσούτσικας, στο σεμινάριο εξηγεί τις διαφορές ραδιοφωνικής -τηλεοπτικής μετάδοσης

Ο Χρήστος Σωτηρακοπουλος έχει τη γενική ευθύνη και σχεδιασμό του σεμιναρίου που οργανώνεται Σάββατο 8, Ιουνίου και Κυριακή 9, Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της σχολής. Στο σεμινάριο συμμετέχει και ρεπόρτερ και παρουσιάστρια Χριστίνα Βραχάλη που βάζει στο στούντιο τους συμμετέχοντες ώστε να ζήσουν σε πραγματικό χρόνο την εμπειρία του in camera.

Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα της σχολής 2104831108