Φήμες για συμμαχία τριών καναλαρχών για την ταινιοθήκη του Mega

Φήμες για συμμαχία τριών καναλαρχών για την ταινιοθήκη του Mega

Τι πραγματικά ισχύει.

Κοινό μέτωπο, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ετοιμάζουν τρεις από τους παραδοσιακούς καναλάρχες για την απόκτηση της ταινιοθήκες του Mega.

Η ταινιοθήκη αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά όπλα που είχε το Mega ακόμα και τις τελευταίες ώρες του και αποτελεί ένα σπουδαίο απόκτημα στη μάχη της τηλεθέασης σε όποιον το πάρει στην ιδιοκτησία του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Γιάννης Βαρδινογιάννης(Star/Alpha) και ο Θοδωρής Κυριακού(ANT1) έχουν συμφωνήσει από κοινού σε συνεργασία για την απόκτηση της πολύτιμης ταινιοθήκης, μπλοκάροντας τους υπόλοιπους επίδοξους επιχειρηματίες.

Στο παρελθόν τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν συνδέσει το όνομά τους με φήμες για τη συμμετοχή τους στον πλειστηριασμό των τραπεζών όταν αυτός οριστεί για τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην «μεγάλου» καναλιού.

Το ίδιο δημοσίευμα κάνει εκτίμηση για την αξία της Ταινιοθήκης στα 20 εκατομμύρια ευρώ ενώ αποκλείει την επίσπευση της διαδικασίας μέσα στον μήνα Ιούνιο, σε περίοδο προεκλογική αφού αυτό από μόνο του θα γινόταν μέρος της ατζέντας των κομμάτων προκαλώντας προβλήματα στη διαδικασία.