Το Kontra, η ΕΡΤ και η Γιάμαλη

Το Kontra, η ΕΡΤ και η Γιάμαλη

Τι ισχύει και τι όχι.

Το Kontra Channel έχει περάσει σε μία νέα εποχή εδώ και λίγους μήνες και έχει ήδη κερδίσει σημαντικό κομμάτι στην τηλεθέαση της Αττικής, αλλά και πανελλαδικά, είτε μέσω web TV είτε μέσω Cosmote TV.

Η δε παρουσίαση του κεντρικού δελτίου κάθε Κυριακή έχει περάσει στην Αναστασία Γιάμαλη, η οποία λίαν προσφάτως ανέλαβε και τη διεύθυνση σύνταξης του ειδησεογραφικού portal kontranews.gr που ανήκει στον όμιλο KontraMedia Group.

Στόχος είναι η ανανέωση και εξέλιξη του site σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα, ο εμπλουτισμός του με content και η σύνδεσή του με τα social media που ήδη αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες followers.

Η Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος, πτυχιούχος στην Επικοινωνία από το London School of Economics, διετέλεσε αρθρογράφος σε εφημερίδες και sites καθώς και συμπαραγωγός εκπομπής του Real FM ενώ παλιότερα είχε περάσει κι από την ΕΡΤ. Καθότι είναι γνωστή για το καυστικό της χιούμορ, «στοχοποιήθηκε» ακριβώς ελέω της παρουσίας της στη δημόσια τηλεόραση, όπου όμως δεν είχε προσληφθεί. Συμμετείχε σε απογευματινή εκπομπή, η οποία ήταν εξωτερική παραγωγή και… πολυκομματική.

Πλην της Γιάμαλη ήταν παρόντες η Πηνελόπη Γαβρά (που είχε διατελέσει έως και υπεύθυνη του γραφείο Τύπου της ΝΔ, επί Μεϊμαράκη) και ο Μανώλης Κοττάκης, γνωστός βιογράφος του Κώστα Καραμανλή.

Εξ ου και ανάγονται στη σφαίρα της φαντασίας δημοσιεύματα που ήθελαν τη Γιάμαλη να έχει προσληφθεί από την ΕΡΤ. Η νυν παρουσία της, σε επιτελικό ρόλο, στο Kontra αποδεικνύει τι ακριβώς ισχύει.