«Πιάσε με αν μπορείς»: Τι (δεν) θα κάνει η ΝΔ με την Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ

«Πιάσε με αν μπορείς»: Τι (δεν) θα κάνει η ΝΔ με την Κατερίνα Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ

Κόκκινο πανί για τη ΝΔ..

Για πολλούς στη Νέα Δημοκρατία θεωρείται κόκκινο πανί. Της καταλογίζουν απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ του Σύριζα μέσα από το δημόσιο κανάλι.

Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα Ακριβοπούλου κάποιες φορές κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να βγάλει απ’ τα ρούχα τους ακόμα και εργαζόμενους της ΕΡΤ, οι οποίοι θεωρούσαν ότι τους εκθέτει και τους φέρνει σε δύσκολη θέση με τα λεγόμενά της.

Ένα σωρό στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την φωτογράφιζαν μιλώντας για την επόμενη μέρα στην ΕΡΤ με κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μετά την 7η Ιουλίου θα κουνήσει μαντήλι απ’ το Ραδιομέγαρο.

Ποια είναι η αλήθεια και τι θα συμβεί τελικά; Οι πληροφορίες του Dailymedia αναφέρουν ότι η ΝΔ δεν θα κάνει τίποτα στη συγκεκριμένη υπόθεση, όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή δεν θα χρειαστεί.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου δεν είναι μόνιμη στην ΕΡΤ όπως πιστεύουν πολλοί, ούτε καν συμβασιούχος.Η «Δεύτερη Ματιά» που παρουσιάζει είναι εξωτερική παραγωγή και έχει πάρει το πράσινο φως για 60 εκπομπές.

Πράγμα που σημαίνει ότι μέσα στον Ιούλιο ολοκληρώνεται και μαζί και ο κύκλος της Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ. Άρα κανείς δεν πρόκειται να τη διώξει, ούτε να μπει σε αυτή τη διαδικασία καθώς και να θέλει δεν θα προλάβει! Θα ‘χει φύγει η ίδια πριν καταφθάσει στην ΕΡΤ το…ιππικό της νέας τάξης πραγμάτων!