«Φεύγω από ντροπή»: Παραιτήθηκε από την Athens Voice μετά την ντροπιαστική ανάρτηση

«Φεύγω από ντροπή»: Παραιτήθηκε από την Athens Voice μετά την ντροπιαστική ανάρτηση

Οι αντιδράσεις συνεχίζονται.

Αν και έχουν περάσει μέρες από το περιστατικό με την ντροπιαστική ανάρτηση της Athens Voice για το θάνατο της αποκλειστικής νοσοκόμας, η σκόνη δεν έχει καθίσει ακόμα.

 Σήμερα η Άννα Αναστασίου που εργάζεται στον σταθμό της Athens Voice υπέβαλε την παραίτησή της. Η ραδιοφωνική παραγωγός έδωσε τέλος στην συνεργασία της με τον σταθμό μετά το περιστατικό με μια λιτή ανακοίνωση:

«Πέρα, μακριά και έξω από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, εγώ δεν μπορώ να ζω κάτω από μια τέτοια ανάρτηση. Το πάλεψα όσο μπορούσα. Φεύγω όχι από φόβο. Από ντροπή», αναφέρει στην ανάρτησή της στο facebook.

Την ίδια ώρα ο Μάνος Βουλαρίνος κινείται δικαστικά κατά της Εφημερίδας των συντακτών, επειδή τον παρουσίασε ως τον συντάκτη της χυδαιότητας της AV. Έγραψε συγκεκριμένα στο προφίλ του στο facebook:

«Μόλις έμαθα ότι η φυλλάδα ΕΦΣΥΝ με παρουσιάζει ως τον συντάκτη της χυδαιότητας της AV. Το ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτή τη μαλακiα είναι τόσο αυτονόητο όσο το ότι οι υπεύθυνοι για την συκοφαντία θα κληθούν στην δικαιοσύνη. Προφανώς, λόγω της σοβαρότητας και της επικινδυνότητας της συκοφαντίας, η συγγνώμη τους δεν είναι αρκετή».