Αυτοδύναμο κανάλι: Αυτοί είναι οι 28 δημοσιογράφοι που μπήκαν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Ο Μπογδάνος και οι άλλοι: Ποιοι δημοσιογράφοι εκλέγονται βουλευτές

Η μάχη του σταυρού για τους δημοσιογράφους.

Τη δική τους ξεχωριστή μάχη στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου έδωσαν οι δημοσιογράφοι.

Αρκετοί επαγγελματίες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μπήκαν στη μάχη του σταυρού για την είσοδό τους στο ελληνικό κοινοβούλιο. Άλλοι προβεβλημένοι, άλλοι όχι και τόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στη Βουλή.

Ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο δημοσιογράφος που απολύθηκε από το κανάλι του Φαλήρου λόγω σχολίου που είχε κάνει για τον Αλέξη Τσίπρα συγκέντρωσε περισσότερους από 24 χιλιάδες σταυρούς και καταλαμβάνει μία από τις επτά έδρες της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας.

Ποιοι άλλοι συνάδελφοί του εξασφάλισαν την είσοδό τους στη Βουλή;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών από πλευράς Νέας Δημοκρατίας εκλέγονται Φωτεινή Πιπιλή, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Γιάννης Αδριανός, Σίμος Κεδίκογλου, Κώστας Γκιουλέκας και Γιάννης Λοβέρδος.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Νίκος Φίλης, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Βαρεμένος, Χρήστος Γιαννούλης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Θεοδώρα Αυγέρη. Από το ΚΚΕ εκλέγεται η Λιάνα Κανέλλη.