Η τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς

Η τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς

Ανακοινώνεται από μέρα σε μέρα…

Πρόσωπα πάνε κι έρχονται στα ελληνικά media ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο η μεγαλύτερη… μεταγραφή δεν έχει γίνει ακόμη. Έχει κλείσει, εξ όσων μαθαίνουμε ένα ακόμη ραντεβού έχει απομείνει, και όλα καλά.

Πρόκειται για μετακίνηση στο ειδησεογραφικό κόμματι. Ένα brand name του χώρου, με χιλιάδες προσωπικούς fans, με σπάνιο χιούμορ, αυτοσαρκασμό αλλά και εξαιρετική (ιδού, αποκαλύψαμε το φύλο), αλλάζει… στέγη αλλά και τις ισορροπίες στο κομμάτι που την αφορά.

Ο λόγος της μετακίνησης δεν είχε να κάνει με «ασυμφωνία χαρακτήρων», όπως πλασαρίστηκε. Ηταν ένας «γάμος» που έληξε, όχι φιλικά (ελέω διαφωνιών στις διαπραγματεύσεις) αλλά… αναμενόμενα ύστερα από την απάντηση του αφεντικού, και ιδιοκτήτη, ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές και ανακατατάξεις, ότι θα συνεχίσει με την ίδια «συνταγή» άρα… take it or leave.

Και η ίδια επέλεξε την αποχώρηση, για άλλες πολιτείες. Στα ίδια μέρη που παραλίγο να βρεθεί προ μερικών ετών αλλά ο τότε διευθυντής ειδήσεων δεν πείστηκε…

Το deal είναι έτοιμο λοιπόν και στο νέο μετερίζι θα γίνουν επίσης ανακατατάξεις, στα πρόσωπα. Έχουν ήδη γίνει σε άλλους, κομβικούς τομείς.

Η ίδια τηρεί σιγή… ασυρμάτου. Και να είστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα είναι δεδομένα νικηφόρο.