Η νέα «μυστική» κωμική σειρά του ALPHA θα έχει άρωμα… «Παρά Πέντε»

Τέλος η ετήσια επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ALPHA;

Αποφάσεις της διοίκησης που αλλάζουν τα δεδομένα.

Νέα εποχή για τις δημόσιες σχέσεις του ALPHA.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη «Real Life», σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να μπει φρένο στις επίσημες ετήσιες παρουσιάσεις προγράμματος του σταθμού, πιθανότητα που αλλάζει όλα τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στη σχέση του καναλιού με δημοσιογράφους και διαφημιστές.

Πρόκειται για κίνηση στα βήματα του STAR το οποίο εδώ και χρόνια απέχει συνειδητά από τέτοιου είδους events η οποία σχετίζεται άμεσα με τη σύμπραξη των δύο τηλεοπτικών σταθμών.

Αξίζει, πάντως, να σχολιαστεί πως κατά την έναρξη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, το κανάλι της Κάντζας είχε σχολιαστεί ιδιαιτέρως αρνητικά σε ό,τι αφορά στη διοργάνωση της παρουσίασης, καθώς οι υπεύθυνοι θεώρησαν σωστό να «χωρίσουν» τους αστέρες του καναλιού από τους δημοσιογράφους, τους οποίους έβαλαν να καθίσουν σε ξεχωριστή μεριά, στερώντας τους τη δυνατότητα επικοινωνίας με τα πρόσωπα του καναλιού. 

Κάτι που δεν είχε ποτέ πριν συμβεί σε επίσημη παρουσίαση όχι μόνο του ALPHA μα και του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ.

Ήταν η πρώτη χρονιά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, με τους καλεσμένους δημοσιογράφους να κάνουν λόγο για πρωτοφανή απαράδεκτη συμπεριφορά των ιθυνόντων.