Ο αντικαταστάτης του Μαυρίδη στο νέο «World Party» είναι ό,τι πιο h o t και ερωτεύσιμο θα δεις φέτος (Pics)

Ο ΑΝΤ1 γίνεται… 30 και το γιορτάζει με νέες σειρές και σόου

Στην ενημέρωση και τη ψυχαγωγία επενδύει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Στο δίπτυχο ενημέρωση-ψυχαγωγία με το βάρος να πέφτει στην ελληνική μυθοπλασία θα είναι η επένδυση του ΑΝΤ1 για την επόμενη χρονιά.

Το κανάλι γιορτάζει τα 30 χρόνια του και φέρνει γι’ αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με αναλυτικό ρεπορτάζ του Έθνους ΤΩ, νέες σειρές και project που έχουν στόχο να τον βρει στην στην κορυφή της τηλεθέασης στο τέλος της επετειακής του χρονιάς.

Η καθημερινή σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» βασίζεται στο «I was Reach» και θα έχει στη σεναριακή του ομάδα τον Νίκο Παπαδόπουλο, τη Μαντώ Αρβανίτη, τον Μάκη Πιταρά και τον Αντώνη Ανδρή ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί το κάστ των πρωταγωνιστών.

Μία από τις ακριβότερες παραγωγές ελληνικής σειράς θα είναι το δράμα «Άγριες Μέλισσες» σε σκηνοθεσία Λευέρη Χαρίτου, Σπύρου Μιχαλόπουλου, Σταμάτη Πατρώνη. Η σειρά με κόστος που θα αγγίξει τα 6 εκατομμύρια θα αναφέρεται στην τραγική ιστορία τριών ορφανών στον θεσσαλικό κάμπο το 1958.

Από το καστ ξεχωρίζουν τα ονόματα της Κάτιας Δανδουλάκη, του Κώστα Φέρτη και της Κατερίνας Διδασκάλου.

Μέσα στο 2020, στο δεύτερο μέρος της σεζόν, θα επιστρέψει «Το Καφέ της Χαράς», η δημιουργία των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά με νέα επεισόδια και στόρι.

Στο πρώτο μισό της σεζόν η ψυχαγωγία της Κυριακής θα ξεκινάει από το talent show «The Final Four» ενώ από το φθινόπωρο θα δούμε και το νέο σόου με κρυφές κάμερες και φάρσες «My Best Friend’s Fears» με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα.

Στη νυχτερινή ζώνη του σταθμού θα προστεθεί το ταξιδιωτικό ποδοσφαιρικό σόου «Football Stories» με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη.

H Nτίνα Νικολάου το Σαββατοκύριακο προστίθεται στο δυναμικό του σταθμού με την εκπομπή ζαχαροπλαστικής «Dina’ s Bakery» ενώ την εκπομπή για την υγεία «Υγεία Πάνω Απ’ Όλα» της ίδιας ζώνης θα παρουσιάζει η Φωτεινή Γεωργίου.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα προστεθεί και η νέα σατιρική σειρά του Μάρκου Σεφερλή.