Ανατροπή στα τηλεοπτικά της Primera Division!

Ανατροπή στα τηλεοπτικά της Primera Division!

Ανω κάτω με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και της μεταδόσεις στην Ισπανία…

Εκ νέου στο προσκήνιο ήρθε, στην Ισπανία, η κόντρα της ομοσπονδίας με τη διοργανώτρια αρχή της Primera Division. Αιτία;

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της νέας σεζόν, καθώς η La Liga έχει υπολογίσει αγώνες τόσο για την Παρασκευή, όσο και τη Δευτέρα και με βάση αυτό το δεδομένο πούλησε το προϊόν της ανά τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, η ομοσπονδία με απόφασή της τα ανέτρεψε όλα, τονίζοντας ότι οι αγώνες θα γίνονται μόνο το Σαββατοκύριακο, διαμορφώνοντας ανάλογα και το πρόγραμμα των τριών αγωνιστικών.

Πίσω από αυτή τη διαφωνία υφίσταται μία πολύ μεγάλη αντιπάθεια, ανάμεσα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες και τον ομόλογό του στη La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, που καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου δεν μπόρεσαν να βρουν μία εξωδικαστική λύση. Νέο ραντεβού των δύο πλευρών έχει δοθεί στις 7 Αυγούστου στις δικαστικές αίθουσες.

«Δεν έχουν ιδέα για τις συνέπειες των ανεύθυνων πράξεών τους. Αυτό το μέτρο είναι άχρηστο και δεν αλλάζει τίποτα, παρά μόνο προκαλεί σύγχυση», είπε ο Τέμπας, αναφερόμενος στο κομφούζιο που προκαλείται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς η La Liga έχει πουλήσει τα δικαιώματά της για ένα προϊόν τεσσάρων ημερών μέσα στην εβδομάδα – κι όχι δύο.