Αποχώρηση - βόμβα από τον ΑΝΤ1 στα μέσα της σεζόν

Νέες απολύσεις στον ΑΝΤ1: Απομακρύνθηκαν αιφνιδίως πρόσωπα σε θέσεις – κλειδιά

Αδικαιολόγητες κινήσεις του καναλιού του Αμαρουσίου.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσολάκη από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 και την αντικατάστασή του από την Άννα Βλαβιανού, σειρά είχαν νέες αποβάσεις – βόμβα για το κανάλι.

Το πρωινό της Δευτέρας γνωστοποιήθηκε σε δύο ακόμα στελέχη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας η λήξη της συνεργασίας τους με τον σταθμό, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει η παραμικρή προειδοποίηση. Και όλα αυτά την ώρα που ολόκληρη η ομάδα προετοιμαζόταν για το λανσάρισμα του νέου προγράμματος.

Ο λόγος για την Ιωάννα Παπαχρήστου που είχε σημαντική θέση στο γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1 και η οποία διατηρούσε άψογες σχέσεις με τους δημοσιογράφους περιοδικών και ιστοσελίδων, έχοντας βγάλει πολλάκις ασπροπρόσωπο τον σταθμό και τον Κωνσταντίνο Εφραιμίδη, υπεύθυνο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τα events που διοργανώνει κατά καιρούς το κανάλι.

«Μετά από τρία χρόνια στον ΑΝΤ1 ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού! Τρία χρόνια έντονα με καλές, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές! Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργαστήκαμε εντός αλλά και εκτός ΑΝΤ1. Και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή & με πίστεψαν ! 💜

Καλό καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες και να δίνετε μόνο αγαπη!
Διότι.. σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις !! #νομος

Στα καλύτερα που σίγουρα έρχονται!

Ps: η φωτογραφία αυτή μου θυμίζει ανέμελες στιγμές.. τη φάτσα μου την ξέρετε! Να χαμογελάτε!», αναφέρει σε ανάρτησή της η κ. Παπαχρήστου.

Όσο για τον Κωνσταντίνο Εφραιμίδη; 

«Μετά από σχεδόν τρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες, εντάσεις, χαρές, λυπες, δημιουργικά events, κοινωνικές πρωτοβουλίες, συνεργασίες με δεκάδες εταιρείες, Φορείς και Οργανισμούς ήρθε η ώρα να γυρίσω σελίδα.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τη συνεργασία και την υπομονή. Έμαθα πολλά! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», γράφει σε ανάρτησή του.

Όπως φαίνεται, πάντως, αυτές δεν είναι οι τελευταίες αποχωρήσεις πριν την έναρξη του νέου προγράμματος.