«Για την παρέα»: Τα σπάει όλα ο Νίκος Μουτσινάς στο trailer της νέας του εκπομπής στο Open (Vid)

Αυτή είναι η εκπομπή που παίρνει τη θέση του Μουτσινά στο Open

Ποιο δίδυμο παρουσιαστών τον αντικαθιστά.

Η αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από το Open για τα μάτια του ΣΚΑΪ, νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του, έφερε ένα ντόμινο αντιδράσεων.

Η ρήτρα των 200.000 ευρώ ακόμα δεν έχει καθοριστεί αν και πώς θα πληρωθεί από τον παρουσιαστή και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τη μη ανακοίνωσή του από τον ΣΚΑΪ.

Το σίγουρο είναι ότι ο τίτλος «Για την Παρέα» της εκπομπής του δε θα μπορεί να τον ακολουθήσει στo κανάλι του Φαλήρου και ο ίδιος αναζητά νέον για τη μεσημεριανή του εκπομπή.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, στο Open σκέφτονται να αντικαταστήσουν τον Νίκο Μουτσινά από το ζευγάρι που ανέλαβε την πρωινή ζώνη του καναλιού το καλοκαίρι. Την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο δηλαδή. Πληροφορίες του δημοσιογράφου μάλιστα αναφέρουν ότι κάποιοι στον σταθμό θέλουν τους δύο παρουσιαστές να ξεκινούν άμεσα, μετά το τέλος του καλοκαιριού, την εκπομπή με τίτλο… «Για την Παρέα».

Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με την άποψη των πιο ψύχραιμων που θέλει τους ανθρώπους του Open να ψάχνουν νέο τίτλο για τη μεσημεριανή τους ζώνη ώστε το δίδυμο να διεκδικήσει εκ νέου τους τηλεθεατές που είχε κερδίσει ο Νίκος Μουτσινάς τα μεσημέρια.