Ιστορική επιστροφή: Ποιο Μέσο παίρνει ξανά ο Σωκράτης Κόκκαλης

Ο Τσίπρας, ο Κόκκαλης και το «μαγείρεμα» στα media

Όπως φαίνεται κάτι... ψήνεται στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σημαντικές ζυμώσεις συμβαίνουν στον χώρο των media.

Η εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου έφερε σημαντικές ανακατατάξεις. Άπαντες φυσικά περιμένουν τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Από τα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβουν κεντρικό ρόλο στο νέο σκηνικό που διαμορφώνεται είναι ο Σωκράτης και ο Ντίνος Κόκκαλης. Η οικογένεια Κόκκαλη επανεμφανίστηκε στα media μετά επανενεργοποίηση του flash.gr.

Όπως είχε γράψει το dailymedia.gr η Ζωής Χαλιδιά, πρώην στενή σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα ήταν από τα πρόσωπα που ακούγονταν για επικεφαλής του νέου εγχειρήματος. Η Χαλιδιά μάλιστα ήταν μέλος του στενού επιτελείου του Πέτρου Κόκκαλη στην προεκλογική του εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές.

Όπως φαίνεται η ισχυρή επιχειρηματικά οικογένεια δεν πρόκειται να μείνει εκεί.

Σύμφωνα με το «Secret» των Παραπολιτικών υπήρξαν διαδοχικά ραντεβού της πλευράς Κόκκαλη με τον πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μέσα σε όλα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο εισόδου της γνωστής οικογένεια στην τηλεόραση.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι υπάρχει μία άδεια γενικού περιεχομένου που μένει να διεκδικηθεί. Όπως έχει γνωστό η «ορφανή» άδεια θα μείνει για όποιον ενδιαφερόμενο μέχρι την προκήρυξη των θεματικών αδειών. Ωστόσο δεν είναι κάτι σίγουρο αφού η πλευρά Κόκκαλη χρηματοδοτεί γνωστό αθηναϊκό κανάλι.