Κλείνει στη Nova και ο ΟΦΗ, πώς διαμορφώνεται ο τηλεοπτικός «χάρτης»

Κλείνει στη Nova και ο ΟΦΗ, πώς διαμορφώνεται ο τηλεοπτικός «χάρτης»

Βρίσκει τηλεοπτικό συμβόλαιο η μόνη ομάδα της Super League που δεν είχε…

Οι εξελίξεις είναι διαρκείς σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το πρωτάθλημα της Super League να ξεκινά εντέλει… ομαλά και τα τηλεοπτικά θέματα να βαίνουν προς επίλυση. Ποια η τελευταία εξέλιξη; Ότι βρίσκει τηλεοπτική «στέγης» ο ΟΦΗ. Πληροφορίες του gentikoule.gr αναφέρουν πως το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν στενές επαφές ανάμεσα στον ΟΦΗ και τα στελέχη της Nova και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι… ante portas.

Το τελευταίο καιρό άλλωστε ο ΟΦΗ βρισκόταν σε συζητήσεις και με τα δύο κανάλια (ΕΡΤ, Nova), ωστόσο μετά την αναβλητικότητα που παρουσιάστηκε από την πλευρά της ΕΡΤ, αποφασίστηκε να γίνει μια τελική πρόταση προς τη Nova και επιτεύχθηκε, ως όλα δείχνουν, συμφωνία.

Προηγήθηκαν η συμφωνία του Αρη με τη Nova και η αποδοχή, από πλευράς ΕΡΤ, για μείωση του προτιθέμενου «κουρέματος» από το 30% σχεδόν στο 10%!

Αρα, πώς διαμορφώνεται ο τηλεοπτικός «χάρτης» του ελληνικού ποδοσφαίρου; Με τις δύο σημερινές της κινήσεις η Nova έχει τις 9 από τις 14 ΠΑΕ, η ΕΡΤ άλλες τέσσερις ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει… σόλο στο PAOK TV.

ΚανάλιΟμάδες
Nova Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Αρης, Βόλος
ΕΡΤΑτρόμητος, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικός
PAOK TV
ΠΑΟΚ