Ριζικά ανασχεδιασμένη η ιστοσελίδα της Super League

Ριζικά ανασχεδιασμένη η ιστοσελίδα της Super League

Στατιστικά στοιχεία από τους αγώνες, ζωντανή στατιστική κάλυψη, προφίλ ποδοσφαιριστών, διαγωνισμοί και σύνδεση με το Fantasy Super League είναι κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα slgr.gr.

Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα της Super League, slgr.gr. Η νέα ιστοσελίδα είναι ριζικά ανασχεδιασμένη και έχει ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των φιλάθλων, των εκπροσώπων ΜΜΕ και όλων όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και ενδιαφέρονται για το Πρωτάθλημα Super League.

Eχει σύγχρονη σχεδίαση, η οποία εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και τους διευκολύνει να εντοπίσουν ό,τι αναζητούν, είτε από κινητό, είτε από desktop υπολογιστή. Στατιστικά στοιχεία από τους αγώνες της Super League των περασμένων αγωνιστικών περιόδων, ζωντανή στατιστική κάλυψη όλων των αγώνων, τα προφίλ των ποδοσφαιριστών, διαγωνισμοί, η σύνδεση με το Fantasy Super League, είναι κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέας slgr.gr.

Τα Πρωταθλήματα Yποδομών, Κ15, Κ17 και Κ19, τα οποία αποτελούν τα «φυτώρια» για την ανάδειξη των ταλέντων που θα κληθούν να στελεχώσουν τις επαγγελματικές ομάδες της Super League, συνθέτουν ξεχωριστή ενότητα ενώ ενσωματώνονται οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει το Microsoft Azure cloud, ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση χιλιάδων ταυτόχρονων χρηστών με ταχύτητα και ασφάλεια.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι το Azure Front Door, καθιστώντας την ιστοσελίδα της Super League εξίσου γρήγορη από οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο με χρόνο απόκρισης κάτω από μισό δευτερόλεπτο, το Azure Search που προσφέρει γρήγορη και έξυπνη αναζήτηση κειμένου σε χιλιάδες άρθρα και το Azure Storage για αποθήκευση αρχείων και εικόνων.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της επίσημης ιστοσελίδας τηςslgr.gr πραγματοποιήθηκε από τη βραβευμένη εταιρεία Pobuca.