Η μεταγραφή της χρονιάς! Η Νίκη Λυμπεράκη στο Open

Η μεταγραφή της χρονιάς! Η Νίκη Λυμπεράκη στο Open

Τι αναλαμβάνει στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Σας είχαμε προϊδεάσει, για να μη λέτε ότι δεν ήμασταν… μπροστά. Η τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς έγινε… πράξη προ ολίγου, με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Open για τη συμφωνία με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Και τι αναλαμβάνει; Την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων καθημερινά στις 19:00. Η Λυμπεράκη είναι, ομολογουμένως, μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους αλλά και παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση και διαδέχεται στο πόστο την Ελλη Στάη, έχοντας αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ ύστερα από πολυετή… θητεία.

«Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη από την 1η Σεπτεμβρίου γίνεται μέλος της οικογένειας του Open, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Το “ανοιχτό Κανάλι” υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένη και ενισχυμένη δημοσιογραφική ομάδα για να προσφέρει ένα πιο δυνατό ενημερωτικό πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κοινό. Το Open καλωσορίζει τη Νίκη Λυμπεράκη στο δυναμικό του, σε μια συνεργασία με αφετηρία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που προβάλλεται καθημερινά στις 19.00» ανέφερε η ανακοίνωση.

Και η αναφορά στην «αφετηρία» αφορά και στις συζητήσεις και για την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής από τη Λυμπεράκη..