Αλλαγή σκοπιάς στην ΕΡΤ – Τα νέα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Αλλαγή σκοπιάς στην ΕΡΤ – Τα νέα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για τις αλλαγές στην Ενημέρωση.

Eν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων τα σενάρια και οι πληροφορίες για τα νέα πρόσωπα της ΕΡΤ δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» εκτός από τον σίγουρο Κωνσταντίνο Ζούλα, ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος στη δημόσια τηλεόραση, και τον Γιώργο Γκαμπρίτσο στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, οι άνθρωποι που θα στελεχώρουν τις υπόλοιπες θέσεις δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Οι πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο δημοσίευμα αναφέρουν ότι ο Γιάννης Τρούπης και ο Φώτης Καφαράκης υπολογίζονται για τον τομέα της Ενημέρωσης, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει ρόλο διευθυντή Ειδήσεων.

Όπως αναφέρει το tinamess.blog o Aντώνης Φουρλής δέχτηκε πρόταση να αναλάβει πρωινή ενημερωτική εκπομπή ενώ για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ακούγονται τα ονόματα της Αντριάνας Παρασκευοπούλου και της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Η περίπτωση της τελευταίας είναι και πιο δύσκολη αφού η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το Star ως το 2020 και η αποδέσμευσή της φαντάζει σενάριο περίπλοκο.

Για το πολιτικό ρεπορτάζ θα γίνει μεταγραφή από τον ALPHA ενώ δε θα υπάρξουν άλλες από ιδιωτικά κανάλια, γιατί όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» η νέα διοίκηση θέλει να αξιοποιήσει δημοσιογράφους που έμεναν ανενεργοί κατά την περίοδο διοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ.