Κυκλοφορεί το περιοδικό «NOW» μαζί με την «Ψηφιακή Τηλεόραση» Σεπτεμβρίου

Κυκλοφορεί το περιοδικό «NOW» μαζί με την «Ψηφιακή Τηλεόραση» Σεπτεμβρίου

Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των media.

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. 

Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα.

Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξάρτητα τροφοδοτικά που διαθέτει του εξασφαλίζουν σταθερή και αδιάλειπτη λειτουργία.

Οι δοκιμές του νέου τεύχους συνεχίζονται με τους επίγειους ψηφιακούς δέκτες MAX T2019HD & T230HD, δύο εξαιρετικά οικονομικούς Full HD δέκτες MPEG-4, με πανέμορφο και εξελιγμένο μενού περιήγησης, ιδανικούς για χρήση από όλες τις ηλικίες. Εξοπλίζονται με DVB-T2 tuner και με τη σύνδεση κατάλληλου Wi-Fi USB adapter μπορούν να συνδέονται στο internet, ώστε να αναπαράγουν και video από το YouTube. 

Κυκλοφορεί το περιοδικό «NOW» μαζί με την «Ψηφιακή Τηλεόραση» Σεπτεμβρίου

Οι δοκιμές του νέου τεύχους ολοκληρώνονται με τον GOLDEN MEDIA MANIA 820, ένα νέος επίγειο ψηφιακό δέκτη, συμβατό με το σύγχρονο πρότυπο DVB-T2 που εφαρμόζεται ήδη σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά και με το DVB-T που χρησιμοποιούν επί του παρόντος τα κανάλια της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης στη χώρα μας. Υποστηρίζει Full HD ανάλυση και είναι πανεύκολος στη χρήση του, ενώ διαθέτει χαρακτηριστικά που αυξάνουν τη λειτουργικότητά

Όπως πάντα, η Ματίνα Παπαχριστούδη μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο χώρο των media, ενώ ο Νίκος Μποζιονέλος δίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού. 

Μαζί με το περιοδικό «Ψηφιακή Τηλεόραση» και το «Security Report» κυκλοφορεί και το «NOW» Σεπτεμβρίου

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό NOW Σεπτεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το Security Report.

Το NoW, αποτελεί την νέα προσπάθεια της Libra Press στο χώρο των κλαδικών εκδόσεων. Το NoW – Νet over World έρχεται με τεστ προϊόντων δικτύωσης, αλλά και με τεχνικά άρθρα – οδηγούς, ώστε να αποτελέσει τnν No1 πηγή ενημέρωσης για τον κλάδο της πληροφορικής.

Υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα πληροφοριακά συστήματα και γενικότερα την τεχνολογία της πληροφορικής, θα περνούν κάθε μήνα από τις σελίδες του NoW, ενώ εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μαζί με συνεντεύξεις ειδικευμένων στελεχών θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της ύλης του περιοδικού.

Κυκλοφορεί το περιοδικό «NOW» μαζί με την «Ψηφιακή Τηλεόραση» Σεπτεμβρίου

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε τεχνικούς – εγκαταστάτες των πληροφοριακών. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα nowmag.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. 

Internet of Things. Το διαδίκτυο είναι μια ζωντανή οντότητα που αλλάζει και εξελίσσεται, με νέες εφαρμογές και επιχειρήσεις που δημιουργούνται συνεχώς. Εκτός όμως από το εξελισσόμενο Internet, αλλάζει επίσης και το τοπίο συνολικά χάρη στην συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας. Η ευρυζωνική σύνδεση καθίσταται φθηνή και πανταχού παρούσα, καθώς οι συσκευές γίνονται ολοένα πιο ισχυρές και πιο μικρές, με ποικιλία ενσωματωμένων αισθητήρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των συνδεδεμένων συσκευών που οδηγεί σε ένα νέο πρότυπο, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, το οποίο είναι γνωστό διεθνώς ως IoT (Internet of Things). 

WEP vs WPA vs WPA2. Για την προστασία των οικιακών ασύρματων δικτύων έχουν αναπτυχτεί διάφορα πρωτόκολλα ασύρματης ασφάλειας. Αυτά τα πρωτόκολλα ασύρματης ασφάλειας περιλαμβάνουν τα WEP, WPA και WPA2, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Στο άρθρο που ακολουθεί θα περιγράψουμε τις τεχνικές διαφορές μεταξύ τους, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να χρησιμοποιείται το καθένα.

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης TLS 1.3. Παρά το στόχο για τη διατήρηση της ιδιωτικότητας στην επικοινωνία μέσω του διαδικτύου, οι αδυναμίες στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή της ασφάλειας επιπέδου μεταφοράς TLS (Transport Layer Security) έχουν οδηγήσει σε σημαντικές παραβιάσεις. Η τελευταία όμως έκδοση TLS 1.3 περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις, οι οποίες ενισχύουν και απλοποιούν το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Ενημερωθείτε για τα Πλεονεκτήματα του TLS σε σχέση με το SSL, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των παλαιότερων εκδόσεων.