Γιατί μερικοί αγώνες του Mundobasket μεταδίδονται χωρίς περιγραφή;

Γιατί μερικοί αγώνες του Mundobasket μεταδίδονται χωρίς περιγραφή;

Τι λέει το ρεπορτάζ.

Το Mundobasket ξεκίνησε ήδη από σήμερα και η ΕΡΤ, με τέσσερις απεσταλμένους και καθημερινή ειδική εκπομπή θα καλύψει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Οι Βαγγέλης Ιωάννου, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Γιώργος Τραπεζανίδης και Γιάννης Νάτου άρχισαν μεταδίδουν καθημερινά τα νέα από την πόλη Νανζίνγκ, όπου αγωνίζεται η Εθνική στην πρώτη φάση και οι αγώνες της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ Sports.

Οι συνολικοί απεσταλμένοι της ΕΡΤ στην Κίνα είναι πέντε καθώς για την ΕΡΑ Σπορ πήγε ο Γιάννης Ντεντόπουλος. Ωστόσο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, και αρνητικά σχόλια στα social media, το ότι δύο αγώνες που μεταδίδονταν από το διαδίκτυο και το ert.gr, δεν είχαν περιγραφή αλλά ήταν σε… φυσικό ήχο.

Ξέμεινε η ΕΡΤ από μπασκετικούς; Όχι. Η απόφαση των επικεφαλής και των αρμοδίων, η επιλογή αν θέλετε, ήταν να πάνε σε λογική φυσικού ήχου στο site. Το οποίο site και τα κανάλια ERT Play της ΕΡΤ, ως είδατε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Mundobasket, θα μεταδίδουν τουλάχιστον τρεις αγώνες κάθε ημέρα μέσω live streaming.