Νωρίτερα από ότι περιμέναμε η πρεμιέρα του μεγάλου «όπλου» του ΣΚΑΪ

Το παίρνει πάνω του! Και δεύτερη σειρά στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Γεωργίου

Ο δημιουργός θα κρατάει σχεδόν μόνος το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, μίλησε στο «7 Μέρες TV» και αποκάλυψε στη Νιόβη Καραπιπέρη ότι μεταξύ των υπόλοιπων υποχρεώσεών του θα είναι και μία δεύτερη σειρά στον ΣΚΑΪ.

Η συμφωνία σας με το ΣΚΑΪ περιλαμβάνει μία ακόμα σειρά, εβδομαδιαία. Μπορείς να μου πεις κάτι για αυτό;

Σε αυτή τη φάση επικεντρωνόμαστε στις «8 Λέξεις» και στην πρεμιέρα μας. Και παράλληλα δουλεύουμε το άλλο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου και δε θέλω να αποκαλύψω περισσότερα γιατί θα ήταν άδικο αυτή τη στιγμή. Οπότε θα περιμένουμε λίγο. Το να δουλεύουμε παράλληλα είναι κάτι που το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Δουλεύουμε πολύ στο θέμα της οργάνωσης κι έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο να μπορούμε να διαχειριστούμε δύο δουλειές. Αν κάνεις κάτι πολλές ώρες καθημερινά, χρειάζεται λίγο και να ξεφεύγεις. Η άλλη σειρά, λοιπόν, είναι αυτός ο χρόνος μέσα από τον οποίο θα ανανεωνόμαστε. Το ένα θα βοηθά το άλλο καλλιτεχνικά και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά.

Έχεις ένα επαγγελματικό όνειρο που θέλεις κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις;

Ως σκηνοθέτης ονειρεύομαι μια ταινία. Και μπορώ να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να το κάνω τα τελευταία 2 – 3 χρόνια, όμως νιώθω ότι πρώτα πρέπει να έρθει το σωστό timing, οπότε έχω υπομονή πάνω σε αυτό. Η υπομονή δε με χαρακτηρίζει, αλλά σε αυτόν τον τομέα την έχω και περιμένω να έρθει η σωστή στιγμή και το σωστό σενάριο. Θα το κάνω όμως, το θέλω πάρα πολύ.